Mi a véleményed Bob Marley-ről?
Laza egy ember xD
Don't worry, be happy...:-"...nagyon igaza van:D!
Első hozzászóló: A "Don't worry, be happy" nem Bob Marley, hanem Bobby McFerrin száma...
Marley egy jelenség. :) Minden tiszteletem az övé, még ha nem is értek egyet a nézeteivel. Ehhez az általa sugárzott életérzéshez, "lazasághoz" hozzátartozott a drogozás is. Ő így volt hiteles. Zeneileg pedig abszolút hatása a későbbi reggae zenéknek. Talán annyit kifogásolnék benne, hogy én személy szerint nem kultiválom, ha a zenét politikai szócsőnek használják.
Nagyon szeretem! :)
A "One Love" c. száma tetszik a legjobban, szerintem nagyon laza muvész, jófej, és a dalaiban mindig igazat ír...
Magánéletérol sajnos nem tudok.
Véleményem, hogy nagyon jó ember volt, hirdette a békét és a szeretetet, a szövegei a valóságról szóltak, amit az emberek nap, mint nap áttélnek, felnyitotta az emberek szemét a zenéivel. Pozitív volt a kisugárzása.
A legnagyobb tisztelet neki.
Egy Isten.... A Legnagyobb Ember a Földön!
Big Big Respect neki!!!
Pimper's Paradise forever...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!