Szerintetek milyen a blogom? *-*
Ha komiztok & szavazzatok visszamegy :D Jó olvasását várom a véleményeket! Ti is küldhettek linket a blogotokról, szivesen mgnézem :D
Bocsi, de engem nem annyira érdekel, mert nem vagyok One Direction rajongó.
Viszont kismillió ilyen blog/történet van, szóval nagyon jónak kell lennie, hogy sokan olvassák, de ha élvezed, akkor írd nyugodtan, szerintem tök jó dolog, régebben én is rengeteg Tokio Hotel fanfictiont :D
Sok sikert a blogoddal!
nem is b*zik.csajokkal járnak nem fiúkkal.
én Directioner vagyok de a blog nem tetszik.féltékeny vagyok a csajra és rosszul esik ilyeneket olvasni. ennyi. xP
Kinézet:
A fejléced túl nagy, túl effektezett, és hiányzik róla a cím! A fiúkról a kép nagyon régi, jobb oldalon a szereplők képei is lehetnének frissebbek!
A betűtípus nem jó, a betűk mintha összefolynának, a szemed pedig káprázik két sor után, mert ráadásul aprók is. A háttérben is régi a kép, a mozaikos hátterek pedig nem túl szépek. A zenelejátszó zavaró, mikor hallgatsz egy zenét, megnyitod a blogot, és akkor bezavar egy újabb zene, és nem tudod, hogy honnan jön. Általában nagyon kevesen szeretik a zenelejátszókat blogoknál.
Történet: Csak éppen beleolvastam, de nekem nagyon sablonosnak tűnik, néhol helyesírási hibák vannak. Az első részben pedig már kapásból van egy nagy hiba, nem írtad ki a szemszög változást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!