Marilyn Monroe szép nő volt?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre
Ha pedig nem ismerős akkor innen eldöntheted :D : [link]
A maga korának legideálisabb nőtípúsa volt. És ezen velül az akkori legszebb nő. Egyszerre volt jelen benne az ártatlan bájos kislány és a szexi nő. Emellé az arc mellé társult a 90 60 90-es homokóraalak. Szőkére festett haja pedig még feltűnöbbé tette a látványt.
Ha megnézed az idő előrehaladtával egyre több jó nő van, nem csak akik bizonyos szögből vagy megvilágításból néznek ki jól, hanem valóban jó csajok. Így most nagyobb a választék, mint jó néhány évvel ezelőtt. De pont emiatt megosztják a jó csajok az ízléseket.
Marilyn Monroe kb mindenkinek bejött és volt a mérvadó.
Szerintem is szép nő volt.
Láttam egyszer erről a tévében egy műsort.
A többség által szépnek tartott emberek arcát vizsgálták, hogy mégis mi alapján tartunk valakit szépnek. Fölállítottak bizonyos arányokra jellemző szabályokat, de kivételnek fölhozták M.M. arcát, akinek a nagy szépségátlagtól teljesen eltérő az arca, mert gyermeki arányokat mutat! Ez teszi szépségét még különlegesebbé.
Bár a dolog kissé erőltetett, de azért még lehet, hogy van benne valami!
Nekem tudományos magyarázatok nélkül is tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!