Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Justin Biebert általában...

Justin Biebert általában miért szokták gúnyolni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 22. 22:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Mert amikor 14 éves volt, akkor még lányos hangja volt, és azzal lett híres, de most már nincs lányos hangja, szóval azért piszkálják azzal a szóval, hogy "buza" mert lányos volt a hangja 14 évesen, de 14 évesen kinek nem lányos a hangja?
2013. jan. 23. 15:15
 2/13 anonim ***** válasza:
51%
Előzőnek igaza van. 14 évesen volt ugye a Baby száma, amivel berobbant a köztudatba, és abban elég csajos hangja volt, és persze mindenki le*uzizta. Azóta persze ezek az emberek már nem figyelik Justin-t, nem hallgatják az új számait, stb, hanem még minidg a Baby alapján ítélnek, és roppant menőnek tartják a JB utálatot. Meg hogy állítólag nincs tehetsége. Ez is baromság, mert igenis van neki, nyolc évesen már nagyon jó hangja volt, öt évesen dobolt, a ritmusézéke is nagyon jó, és több hangszeren is tud játszani. Én azt megértem, hogy ha valakinek nem jön be a stílusa, mert rocker, vagy ilyesmi, de attól kivagyok, hogy leb*zizzák, amikor még nem is hallották egy számát se a Baby-n kívül(vagy azt se, csak "divatból" utálják), nem is ismerik Justin-t, nem tudják, hogy igenis tett a sikerért...
2013. jan. 23. 16:58
 3/13 anonim ***** válasza:
41%
Azért, mert féltékenyek rá!
2013. jan. 23. 17:35
 4/13 anonim válasza:
50%
leginkább azért mert nincs pénisze.
2013. jan. 23. 19:29
 5/13 anonim ***** válasza:
22%
Mert elért valamit az életében,jólnézki van stílusa és rengetegen szeretik :) valaki ha ezért gúnyolja csak sajnálni tudom :)
2013. jan. 23. 19:52
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
A fiúknak bajuk van azzal, hogy nincs f*sza? Hát ez eléggé félreéthető. Egyáltalán a fiúk miért foglalkoznak vele annyit? Ha azt mondják, hogy utálják akkor miért írnak ki ide mindig olyanokat, hogy ki szereti Justin Biebert stb. Akinek nem tetszik nem kell vele foglalkozni, de nem kell állandóan fikázni mivel nem tett semmit ami miatt utáni kéne.
2013. jan. 23. 20:17
 7/13 anonim ***** válasza:
17%
azért gúnyolják mert féltékenyek mert hires és sikeres
2013. jan. 25. 21:02
 8/13 imolapa ***** válasza:
0%

Féltékenyek,

Mert lányos VOLT a hangja,

Mert KICSIT lányosan nézeTT ki.

2013. jan. 26. 21:18
 9/13 anonim ***** válasza:
79%
mert sokkal jobban elismerik, mint amennyire kéne...
2013. jan. 29. 15:37
 10/13 anonim ***** válasza:
40%

„jól néz ki , van stílusa és rengetegen szeretik "

elemezzünk:

-jól néz ki : vitatható , de szerintem nem , de kinek a pap kinek Justin Bieber.

- van stílusa : na abban a Bieber gyerekben ez a legrosszabb : a stílusa pocsék és ízléstelen.

Akárhány képet látok róla minden ilyen fenék alá csúsztatott gatya van rajta , meg izom póló meg fux.

Na ilyenkor mondja nekem valaki hogy van stílusa.

-rengetegen szeretik : ez igaz .

Ami meg ebben a gyerekben a legunszimpatikusabb az az hogy mindig a hasát mutogatja.. (de még ha lenne is rá oka..)

És nem a Baby korszak miatt nem kedvelem ( pár számát én is hallgatom)

Hanem , mert alapból unszimpatikus nekem.

Kicsit hosszúra sikerült , de ez a véleményem.

2013. febr. 2. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!