Szerintetek melyik sztár öltözködik a legjobban?
Kerlek szepen ne ugassatok le. Mar elore felek ilyet mondani de nekem oszinten Kristen Stewart stilusa tetszik a legjobban.
Es mielott valaki ujra elmebeteg tininek titulal(mint mostanaban a twilight fanokat) elmondom nem azert mert o volt bella meg mittom en (mondjuk az alkonyatot szeretem) hanem azert mert tenyleg megoldotta egy nagy problemamat. Ezutan hajlando vagyok szoknyat felvenni(amit amugy nagyon utalok de anyam folyton rinyalt h mien fius vagyok) de nem kell hozza topankaba vagy magssarkuba tipegjek es kitennem a bokamat kulenfele balaseteknek hanem siman egy egyszeru tornacipot huzok vele.
Ok mondjatok h szanalmas vagyok amiert ehhez a ,,fantasztikus" otlethez nekem KStew-re volt sziksegem es nem jottem ra magamtol h ezt igy is meglehet oldani es igy mindenkinek jo, de divat teren 0 vagyok.
Miley Cyrus egy beképzelt liba, aki szalad a divat után...
Már bocs!
Szerintem Michael Jackson oltozott a legjobban, saját stílusa volt és csodálom érte :)
Amúgy meg nem minden a ruha...
Szerintem nem feltétlenül kell messzire mennünk,ha jól öltözött sztárokról kérdeznek minket.Pl. Erős Antónia divatosan,mégis visszafogottan öltözködik.Ő talán az egyik legjobban öltözött magyar "sztár".De ott van pl. Kate Hudson és a már említett Sarah J.Parker is,akiknek nagyon jó ízlésük van a divathoz...
Michael Jackson stílusa nem épp megszokott,de az ő egyéniségét kiválóan tükrözte,és TÖBBEK KÖZÖTT ez is tette egyedivé...
23:06 vagyok! Nem tudom miért kellett lepontozni, én csak válaszoltam.
A kérdés nem az volt, hogy ki oltozik a legdivatosabban, hanem az, hogy ki a LEGJOBBAN.
Na mindegy, nekem akkor is Michael a listavezeto, a mai sztárokat nem birom, mert mind egyformán oltozik és divatol... MJ-nek nagyon jó, egyedi ízlése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!