Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Most csak én vagyok ilyen furcsa?

MissYvonne kérdése:

Most csak én vagyok ilyen furcsa?

Figyelt kérdés

Az van,hogy én két 34 éves pasiért vagyok teljesen oda,meg jó pár huszonévesért,míg a többi korosztályom béli leginkább az ilyen 19 meg ekörüli fiúkat szereti :D Mert nekem jobban tetszik Ian Somerhalder vagy Jensen Ackles mint a One Direction tagjai például,mert úgy...nem tudom xD Na,a lényeg,hogy vannak más ilyen "abnormálisak" is rajtam kívül? :)

13/L amúgy ^^

2013. jan. 13. 22:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
hogy örülj.
2013. jan. 21. 17:56
 12/25 anonim ***** válasza:
Én meg akkor duplán furcsa vagyok, mert annyi idős vagyok mint te és tetszenek a One Direction tagjai, meg Ian Somerhalder is. :O :D
2013. jan. 27. 15:13
 13/25 anonim ***** válasza:

8-as vagyok: Tudom, hogy az 1D-ből mindenki idősebb nálam, de nagyon nagyon nem az én esetem egyik sem.

Inkább Ian Vagy Channing, sokkal idősebb, sokkal szexibb és ez a kettő nálam elég jó páros..:D

Igazából a legnagyobb lényeg: legyen ugye idősebb és szexi, és vad, olyan bunkó és arrogáns, mert ugye ugyanolyan vagyok, mint a többi lány, aki azt hiszi, hogy a rossz fiúk majd miatta lesznek jófiúk..:) Szóval remélem értitek, amire gondolok:D

2013. ápr. 27. 23:51
 14/25 anonim ***** válasza:

nekem tetszik Ian Somerhalder.

de az 1D tagok jobban.

2013. máj. 4. 14:34
 15/25 anonim ***** válasza:

Ó, ugyan, nem vagy abnormális. Én ilyen idős koromban Dr. House-ba volta szerelmes xD És világ életemben a vénségek tetszettek (30 alatt szinte rá se nézek senkire.) Most 19 vagyok, de egy Ian Somerhalder vagy Jensen Ackles nekem még kölyökképűnek számít (nem az életkoruk miatt, mert szerintem egy tizest mindketten letagadhatnak) bár nekem is bejönnek, de nem vagyok oda a szépfiúkért, nekem a csúnyák tetszenek :D. Szóval én tényleg abnormális vagyok.

Neked legalább a tényleg jóképűek tetszenek. A One Directionnel meg ne foglalkozz, azok még tacskók, sőt, hermafroditák.

2013. jún. 15. 00:25
 16/25 anonim ***** válasza:
apád a tacskó te barom idióta.
2013. jún. 15. 12:02
 17/25 anonim ***** válasza:
És már jönnek is az 1 dé veszedelmes tinirajongói, nincs is ennél szánalmasabb :D
2013. jún. 15. 18:23
 18/25 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy abnormális,senki sem az:)

Ez csak természetes hogy a nő nemű egyedek serdülő korban az idősebb,markánsabb férfiak felé tekintgetnek,ugyan az mikor a fiúk megmerevednek egy csinos félpucér modell láttán,aki akár 20 évvel idősebb náluk.Ez teljesen természetes.A hormonok dolgoznak,és ha a szemünk megakad egy nekünk tetsző egyeden,nem tudjuk levenni róla a szemünket.

Meg ugye ott vannak a különböző gondolkodásmódok,más ízlés,ki milyen tulajdonságokat helyez előre a listáján.Ezt bugyinedvesítő tényezőnek nevezem:)

Akik az idősebb férfiakat részesítik előnyben azoknak többet számít a csábító kisugárzás,sárm,a komoly vibrálás,a magabiztosság,a férfias,erőteljes vonások.

Vagy egyszerűen adott személy annyira szeretni való/szexi hogy nem lehet ellenállni neki,nem számít az életkora(pl.:Benedict Cumberbatch-36)

Van egy barátnőm aki szinte csak vele egykorú idolokat imád,és már akkor is kiakad ha valaki olyat emlegetek aki csak 5-7 évvel idősebb nála,nemmég 20.Van ilyen.Ne bántsuk őket.

Amúgy jó ízlésed van kérdező,Jensenért már én is jó ideje hiperventillálok...na jó,nem szépítem,körömcsipesszel vágnám ki a vesémet ha így megérinthetném a kezemmel az arcát)

Úgy értem nézd nÉZD:

[link]

(VIGYÁZAT!A LINK MEGNYITÁSA HEVES LÉGZÉST,AGRESSZÍV NYIVÁKOLÓ HANGOT,SZÍVROHAMOT OKOZHAT)

2013. júl. 16. 00:23
 19/25 anonim ***** válasza:

Hasonlóan vagyok én is:3 Miért lenne abnormális, ha férfiak tetszenek, nem pedig kölyökképű fiúk?:DD

15/L

2013. aug. 25. 18:26
 20/25 anonim válasza:
Totál egyetértek! :) Komolyan, az 1D-s fiúkba annyi férfiasság szorult, mint nem is tudom... De Jensen. Húú, teljesen álompasi. :$ Szerintem ez teljesen normális dolog, bár én is néha elgondolkodtam rajta, hogy miért van az, hogy csak azok a pasik jönnek be, akik legalább dubla annyiak évben, mint én. /Oké vannak kivételek azért, de max 1-2/ Nem tudom, nekem sosem jöttek be, ezek a trendi tinipasik, és meg lehet érte kövezni, de akkor sem tartom szexinek egyik 1D tagot sem. 14/L
2013. okt. 31. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!