Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utálja mindenki Kelemen...

Miért utálja mindenki Kelemen Annácskát?

Figyelt kérdés
Sztem tök yo arc, meg azé blokkolnám is:D
2009. aug. 29. 03:14
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Blokkolni??? Hát sztem több f@szt fogott mint kilincset bottal nem piszkálnám meg. Amúgy baromira nem egy nagy szám. Naponta százával mennek el mellettem nálánál sokkal szebb csajok az utcán. Csak Ők azért nem akkora nagy számok mert ők ugye nem celebek. Kelemen Anna egy celeb ezért mindenki rá van állva. Biztos vagyok benne ha ismeretlenül meglátnád a villamoson fele annyira sem érdekelne mint most. Azt h miért utálja mindenki sztem nem kell részleteznem. Mert hülye mint a segg és irritáló az egész lénye. A sötét buta agyatlan hülye szőke liba mintaképe.
2009. aug. 29. 04:56
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Kelemen Anna valójában nem hülye sőt...

csak rájött hogy ha ezt mutatja könnyebben marad reflektorfényben

2009. aug. 29. 08:57
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

azért mert az átlag magyar ember még nem jutott el arra a szintre, hogy ne csak azt higgye el amit a szájába rágnak.

a Győzike showt is rengetegen komolyan vették(!), és mikor hatalmas betűkkel megjelent az újságban hogy megrendezett volt az egész, akkor kezdtek el háborogni...

Anna igen értelmes nő, tudja miből tud rengeteg pénzt keresni.

2009. aug. 29. 10:39
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

Aki így keres pénzt,az értelmes???

Nőnek nevezni meg egyenesem nevetséges...

2009. aug. 30. 08:19
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Értelmes helyett élelmes, de az igaz, hogy meg van a magához való esze. 100ával vannak playmatek és a nagy részüknek a nevét se tudjuk. Ha nem tudta volna magát valamivel érdekesebbé tenni náluk, akkor az ő nevét se tudnánk. Mint "nő" viszont tényleg visszataszító... olvastam már tőle leírásokat a szexuális életéről és nem az a legnagyobb baj, hogy mennyire könnyű, hanem az olyan mondatok mint: "valaki megkocogtatta a vállamat és én csak abban reménykedtem, hogy ne valami csúfság legyen.." 2 perc múlva már dugtak.... szerintem az se érdekelte volna, ha csúnya, mert őt akárki megkaphatja (pénzért)
2009. aug. 30. 19:35
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

Mert egy üres fejű liba

aki okosnak hiszi magát

2009. aug. 30. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
62%
Kelemen Anna nem hülye, csak mivel manapság valahogy luxus nem ingyenélni, hát ö is rájött, hogy könnyebben tud ezzel pénzt keresni, és nekem lehet akárhány diplomám, mégsem fogok anynit keresni mint ő. Sajnos ez a magyar mentalitás.
2009. okt. 26. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

mert egy ingyenélő hülye liba

akik meg fizikai munkával keresik meg a kenyerüket kevedebbet kapnak mint ő

2009. okt. 26. 21:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
mert olyan hülye mint a föld és egyszerű mint a lejtő-.-""
2010. máj. 22. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!