2/20 A kérdező kommentje:
Skrillex
2013. jan. 10. 19:20
3/20 anonim válasza:
jaaaaj nem tudom :´) de egyetértek veled...IMÁDOM. I LOVE YOU SONNY!!!♥ szerinted miért????MIÉRT????:)
4/20 anonim válasza:
Mi ez itt? Ovisok nyáladzó gyülekezete? Rákerestem ki ez a kölyök, de ez minden csak nem cuki... egy hájfejű beképzelt igénytelen amcsi majomnak néz ki inkább. De még stílusa sincs, csak minden divatcucc rá van aggatva... nagyon gáz a csávó.
5/20 A kérdező kommentje:
dorahpp: Azért olyan cuki sztem... Nem tudom miért, de az :D egyszerűen imádom én is.. :) nagyon aranyos <3
2013. jan. 12. 10:40
6/20 anonim válasza:
utolsó:MÁR MEGBOCSÁS DE EZ AZ EMBER A VILÁGOT JELENTI NEKEM.
7/20 A kérdező kommentje:
Nekem is... És akkor is cuki ha te nem akarod... :D
(4/6)
2013. jan. 12. 10:57
8/20 anonim válasza:
CUKIIIII <333 CUKIIIII ÉS CUKIIII :D (hihihi)
10/20 anonim válasza:
na hát igen de itt még fiatalabb Volt de én akkor is birom nézd meg ezt a képet;) http: //www.zimbio.com/photos/Skrillex/Clive+Davis+Recording+Academy+2012+Pre+GRAMMY/EyPpusDQxcM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!