Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Angelina Jolie vs. Jennifer...

Angelina Jolie vs. Jennifer Aniston?

Figyelt kérdés
Ki a jobb & miért?
2013. jan. 8. 03:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Angelina!

Az egyik kedvenc színésznőm, nekem nagyon-nagyon szimpatikus, az egyik példaképem. Azon kívül, hogy tehetséges színésznő, és gyönyörű, nagyon sokat segít a rászorulókon, és tényleg olyan ember, akire fel lehet nézni.

Jenniferről nem igazán tudok semmit, a Jóbarátokban láttam meg még 1-2 filmben, végül is szeretem, de különösebben nem érdekel.

2013. jan. 9. 17:54
 12/18 anonim ***** válasza:

Jennifer Aniston bájosabb arcú.

20/F

2013. jan. 10. 18:55
 13/18 anonim ***** válasza:
52%

Egyértelműen Angelina Jolie!

Az emberek többsége beazonosítja a színésznőket a szerepeikkel!

Angelina tudja játszani a vadócosabb és nőiesebb karaktereket is, míg Jennifer marad az aranyos, szellemes szerepben!

Csak az a baj, hogy Angelina nem játssza meg magát a valóságban, Jennifer pedig ott is hajlamos az áldozat szerepét felvenni!

Pedig mind a kettő jó színésznő!

2013. jan. 27. 18:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem ez a Joli rettentően ellenszenves, nem tudom miért. Szép nő, ez kétségtelen, de számomra egyáltalán nem vonzó. Aniston nem szép, viszont nagyon jól tud kinézni, és igazán bájos az arca. Nekem ő sokkal kedvesebb...
2013. jan. 29. 09:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a védtelen,szegény elhagyott nő arc is szerepet játszik abban, hogy ő olyan "bájos"!
2013. febr. 7. 18:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Angelina. Imádom a stílusa miatt, és szerintem szebb is. Jennifer semleges számomra.
2013. febr. 9. 20:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem is Jennifer olyan, hogy van,van,de ha holnaptól nem látnám sem az interneten,sem filmekben nem igazán érdekelne

!

2013. febr. 10. 08:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Angelina! Nagyon szeretem az őszinteségét. Nem titkolja milyen volt és nem próbálja azt elhitetni, hogy ő mindig tökéletes volt. Szerintem Jennifer pont azt próbálja meg elhitetni mindenkivel, hogy milyen jó és, hogy neki soha nem volt semmi bűne. De ilyen, mint mindenki tudja, nincs.
2013. márc. 1. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!