Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok Bereczki Zoliról?

Mit gondoltok Bereczki Zoliról?

Figyelt kérdés
/kort és nemet légyszíves írjatok/
2009. aug. 27. 09:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%

IMÁDOM!!!!!

Nem csak fantasztikus színész, de éneklésben sem az utolsó!!!

Fantasztikus ember, jó apa, és jó férj!

Nekem volt szerencsém nem egyszer találkozni vele, és nagyon kedves ember, egyáltalán nem látszott fáradtnak, miután vége lett a Rómeó és Júliának és vagy 10-en körbe álltuk. Mosolyogva írt alá mindent, és boldogan fényképezkedett a rajongókkal :)

Egy szóval ( na jó többel ) Fantasztikus ember!!!

Mercutiofan995 ( BZ- CHATES név)

2009. aug. 29. 19:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
jah 14/L vok
2009. aug. 29. 19:31
 13/16 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon jó hangja van és nagyon tehetséges...viszont külsőleg szerintem rémisztő,amikor mosolyog...ne haragudjatok BZ fanok,de ha már véleményt kérdeztetek,akkor abba beletartozik a negatív is szerintem...Egyébként nincs vele különösebb bajom..Ja és nagyon jól táncol :)
2009. szept. 5. 17:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Egy átlag ember.Van pár jó szám amit jól elénekel ennyi.
2009. szept. 5. 20:17
 15/16 A kérdező kommentje:
Jön valaki szeptember 25.-én pénteken a RÓMEÓ & JÚLIA-ra?
2009. szept. 8. 16:42
 16/16 anonim ***** válasza:
49%
Jó hangja van, meg nagyon ügyes, aranyos és a családja, meg stb., de szerintem túl jó. Kéne valami extra, amitől nem csak a tini lányok és azok anyukája és nagymamája szeretné, hanem mások is. Meg az, hogy folyton mosolyog és minden annyira tökéletes és semmi keserűség, vagy szomorúság. ez kicsit unalmas. És már sok a musical. Kéne valami stílusváltás is. De csak az én véleményem. Egyébként jó és nem szapulásból, de már unalmas.
2010. nov. 19. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!