Dlizi kérdése:
Szerintetek ki a jobb a shake it up-ban (indul a risza)? Bella Thorne vagy Zendaya Coleman? Melyikük a szeb? Melyikük a jobb?
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 18:26
1/13 anonim válasza:
Hát mindkettőnek van pár hibája, úgyhogy egyenlő az arány.
2/13 anonim válasza:
Ki a jobb? színészileg? nem tom egyformán jól játszák a szerepüket nem tudok dönteni köztük, viszont Zendaya a szebb
5/13 mileycyrus.forever válasza:
egyértelmű hogy Zendaya, Bellába hol a szépség? sehol
mellesleg zendaya sokkal jobb színész és jól énekel meg táncol jobb a stílusa...
6/13 anonim válasza:
mileycryus.forever egyetértek Zendaya sokkal jobb!!
szebb jobban táncol jó a hangja szép...
7/13 A kérdező kommentje:
zendaya lehet, hogy szebb, de ugyanolyan jól énekel mint Bella Thorne.
2013. febr. 18. 21:16
8/13 anonim válasza:
Kérdező, Bellának egy nagyon gépiés hangja van ne érts félre nem veszekedni akarok, én bírom mind a 2 de sztem Zeny tehetségesebb
9/13 anonim válasza:
Bella sokkal szebb, de Zendeyának jobb hangja van.
A táncról: mindenki azt mondja, hogy Z táncol jobban, de szerintem Bella jobban csinálja.
Színészkedés: Bella nagyon élethűen játssza a "butus" lányt, de valójában teljesen más az egyénisége, nézd meg a videóit, amit a pl. a mobli.com-ra tölt fel.
Szóval szerintem Bella mindenben jobb, kiv. az éneklés, de nagyon sokat dolgozik, sőt, még az énekórák mellett zongorázni is tanul.
10/13 Drake Parker válasza:
Én egyetértek az utolsóval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!