Csak én látom így? (Cece & Britney)
Lehet csak én látom így de tökre úgy jön le mintha tetszene a csajnak Britney.. kb az összes fellépése végén de főleg ennél a kettőnél mikor Britney mondja a véleményét olyan sejtelmesen néz rá:DD a többi zsűrivel meg nem ilyen. feltűnt még valakinek?
de nemis az hogy örül ha jót mond neki mert a többi is jót mond róla de náluk máshogy "örül" meg köszöni meg..
második kommentre: a marika nénisen besírtam xdddd de nézd meg a többiekkel nyitottabb, britneyvel meg tök fura pedig a többi se valami civil..
Nem civil persze, de L.A. Reid-nek lemezkiadója van, Simon Cowel meg az ilyen tehetségkutató műsorokat stb találja ki, nem olyan személyiségek, hogy fenékre ülnék, ha meglátnám őket szembejönni a Blahán.
Britney akkor volt a "legmenőbb", mikor a csaj kiskamasz volt (most éves, szóval lehet számolni), Demi meg inkább a mostani tini korosztály idolja inkább szerintem, mivel ugye a Disney csatorna sztárja (volt?). Britney meg... hát, Britney :D Nem kis karrier, ami mögötte van már, nem is egy csúnya nő :D (modom ezt szintén csajként), én is az ő véleményére adnék leginkább. Bár a playbackes fellépései elég siralmasak... Na mindegy. Nézegettem amúgy a videókat, próbáltam belelát ezt, de valahogy nem sikerült.
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!