Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tegyük fel, itt ül mellettem...

Tegyük fel, itt ül mellettem Justin Bieber, és bármit, ismétlem BÁRMIT kérdezhettek tőle. Mi lenne az?

Figyelt kérdés
Bármilyen választ elfogadok, legyen az pozitív vagy kevéssé az.Mindenesetre annyit kérekhogy a válaszában ne kelljen cenzúrázni semmit!(tapasztalat)

2012. dec. 31. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Selena tényleg féltékeny volt Palvin Barbira?
2012. dec. 31. 22:28
 2/7 imolapa ***** válasza:
100%
Hozzám jöne? <3
2013. jan. 1. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt kérdezném, hogy mit keres nálatok? :)
2013. jan. 1. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
"Ha az afrikai fecske repülési sebességét elosztjuk a naponta legyártott Audik számával, akkor milyen kiszerelésben lehetne vásárolni natúr joghurtot egy átlagos manhattan-i kisboltban?"
2013. jan. 23. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Mi volt előbb, tyúk vagy a tojás?

Egyébként még azt, hogy mért gondolja hogy olyan jó a zenéje? (mert nekem a viselkedéséből az jön le, hogy az ő zenéje az egyetlen valamire való az egész zeneiparban, most nem akarok senkit megsérteni azzal, hogy milyen zenét hallgat, ne marról van szó, csak például sokkal elismertebb emberek nem viselkednek így)

2013. jan. 24. 19:18
 6/7 A kérdező kommentje:

1.Igen, úgy tudom féltékeny volt.

2.NEM HISZEM.

3.Ide hoppanált.

4.Csak vödörszámra.A kispoharas elfogyott.

5.Nem ez a fontos, csak hogy mi lesz előbb:pörkölt vagy rántotta?

Köszönöm és várom a kérdéseket!

2013. jan. 31. 08:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Kaphatok egy autogrammot és egy közös fotót??
2013. febr. 9. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!