Tegyük fel, itt ül mellettem Justin Bieber, és bármit, ismétlem BÁRMIT kérdezhettek tőle. Mi lenne az?
Figyelt kérdés
Bármilyen választ elfogadok, legyen az pozitív vagy kevéssé az.Mindenesetre annyit kérekhogy a válaszában ne kelljen cenzúrázni semmit!(tapasztalat)2012. dec. 31. 20:16
1/7 anonim válasza:
Selena tényleg féltékeny volt Palvin Barbira?
3/7 anonim válasza:
Azt kérdezném, hogy mit keres nálatok? :)
4/7 anonim válasza:
"Ha az afrikai fecske repülési sebességét elosztjuk a naponta legyártott Audik számával, akkor milyen kiszerelésben lehetne vásárolni natúr joghurtot egy átlagos manhattan-i kisboltban?"
5/7 anonim válasza:
Mi volt előbb, tyúk vagy a tojás?
Egyébként még azt, hogy mért gondolja hogy olyan jó a zenéje? (mert nekem a viselkedéséből az jön le, hogy az ő zenéje az egyetlen valamire való az egész zeneiparban, most nem akarok senkit megsérteni azzal, hogy milyen zenét hallgat, ne marról van szó, csak például sokkal elismertebb emberek nem viselkednek így)
6/7 A kérdező kommentje:
1.Igen, úgy tudom féltékeny volt.
2.NEM HISZEM.
3.Ide hoppanált.
4.Csak vödörszámra.A kispoharas elfogyott.
5.Nem ez a fontos, csak hogy mi lesz előbb:pörkölt vagy rántotta?
Köszönöm és várom a kérdéseket!
2013. jan. 31. 08:04
7/7 anonim válasza:
Kaphatok egy autogrammot és egy közös fotót??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!