Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért mondják Avril Lavigne-re...

Miért mondják Avril Lavigne-re hogy "divatmajom"?

Figyelt kérdés
Miért ? Mikor még csak nem is cicababa (bár örülnék ha az lenne mer én tipikus cicababa vagyok)

2012. dec. 30. 15:18
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Mert idióták.
2012. dec. 30. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:

gondolom még ált iskolás vagy és nem a te hibád hogy ezt nem tudod, de vannak sokkal jobb zenék is mint amit te ismersz. arra kérlek hallgass meg egy párat

http://www.youtube.com/watch?v=iJb7cBfrxbo

http://www.youtube.com/watch?v=7IZ-jATBq9A

http://www.youtube.com/watch?v=eKeUIuAvD94

2012. dec. 31. 01:32
 3/9 A kérdező kommentje:
és enek mi köze akérdéshez ?!
2012. dec. 31. 01:58
 4/9 anonim ***** válasza:
semmi, de gondoltam ez jobban érdekelhet, mint hogy milyen becenevket adnak az emberek egy celebnek
2012. dec. 31. 02:12
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Még sosem hallottam, hogy ezt mondanák rá.Én azt hallottam, hogy "mű-punknak" nevezik.Nos, Avril már 2002-ben csinált egy interjút, amiben elmondja, hogy ő NEM PUNK, csak az utálók ráaggatták ezt a jelzőt, hogy lehessen mivel csesztetni.
2012. dec. 31. 15:46
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
én pedig egy olyat olvastam, amiben azt mondja, hogy ő bizony punk, csak már csajosan öltözködik, és nem érti régen hogy tudott úgy öltözködni. Szerintem pedig elég cicababa, vagy ha úgy tetszik divatmajom. Hallottál már tőle régi számokat? sk8er boy pl? Na, ahhoz viszonyítsd hozzá pl. a what the hellt (ezt az egy új számát hallottam, azért ezt :D) A sk8er boy-ra még ráfogható, hogy köze van a punkhoz, a what the hell, meg szín tiszta pop. A sk8er boy idején a punk volt a menő (igen, vol divat a punk!) most a pop az. Mindig olyan számokat csinál, ami éppen divatban van, ezért mondják rá, hogy divatmajom. Meg divat lett az oldalt letolt frizura. Az elsők között lett neki olyan :D
2013. jan. 24. 19:26
 7/9 anonim ***** válasza:

A divat parancsol neki, a divat szerint öltöztetik fel, a zenéit is a divathoz igazítják. Emellett a csaj még rockernek meri nevezni magát, úgyhogy még pózer is.

Ennyi ezért.

2013. máj. 6. 13:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Sokmindent mondthatnak Avrilre de azt hogy divatmajom.... pf.... Hallotátok már hogy tervez ruhákat és ad is el? És a Here's never growing up száma sem véletlenül jött ki... nekem a kedvenc énekesnőm és mindig felnéztem rá kiskorom óta. A régi fiús Avril pedig igazi egyéniség volt a javából, és bármennyire is volt "csajos" az elmúlt években mindig benne volt az amitől nem Rhanna meg Ke$a meg a többi divatdiktátor akitől borsódzik a hátam...
2013. júl. 14. 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:

atyám de kàr hogy avril már nem a régi...

Legszivesebben most odamennék hozzà és beleorditanàm a fejébe hogy "HOL A RÉGI AVRIL KÈREM VISSZA!!!!!!!!!" amiota stilust váltott sok rajongónak nyoma veszette.ennyit erröl

2014. jún. 29. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!