MinerCena kérdése:
Hogyan kell John Cena STFU?
Figyelt kérdés
Már próbáltam láttam sok videót de nem sikerült az "ellenfelemnek" nem fájt se a lába se a torka!!2012. dec. 21. 18:31
1/13 anonim válasza:
Kedves kérdező: Ezek szerint te nem vagy azzal tisztába hogy a pankráció meg van játszva. Pont az a lényeg hogy ne fájjon annyira de annak tűnjön. Engem is próbáltak MMA-n egy full nelsonnal tappolásra bírni csak a probléma az volt hogy nem fájt.
2/13 A kérdező kommentje:
Vagy is nem igazi a wwe csak színjátszás?
2012. dec. 26. 16:53
4/13 anonim válasza:
Balesetek történhetnek de amúgy az egész színjáték.
5/13 anonim válasza:
Ez is csak félig igaz!
Én tanulok Pankrációt és el kel keserítenem téged(válaszadó)!
Csak részben igaz hogy megjátszás!
Neked pedig kérdező,ha 1 jó fogást akarsz ami hatásos is itt van ez: http://www.youtube.com/watch?v=0_PyTiKYp5U
(36 mp)
6/13 anonim válasza:
Ez nekem nagy úgy néz ki mint a garami.
10/13 anonim válasza:
8. válaszoló: Budapesten van a HCW-nek ilyen "edzése" ahol ezt gyakorlod. Szerintem ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!