Miért rágózik folyton Somló Tamás? Nem illetlenség ez élő adásban, meg beszéd közben? Szerintem eléggé, hacsak nincs valami nyomós oka rá!
Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 21:37
3/5 A kérdező kommentje:
Jó, én elhiszem, hogy ez egy pótcselekvés, meg nehéz leszokni, de azért élő adásban meg beszéd közben nem kellene! 2-3 órát csak kibírna már így 7 hónap után! Nem az első hetekről van szó!
Ez akkor is baromi nagy illetlenség, más beszél hozzá, ő meg csámcsog...
2012. dec. 15. 22:33
4/5 anonim válasza:
Nem néztem meg a linket, de sejtem, mi van benne. Amúgy nekem is feltűnt, mint ahogy az is, hogy Presser mindig napszemüvegben van, az is illetlenség, neki állítólag érzékenyek a szemei. Én mindkettőt megértem. Van egy fura betegségem: nagyon kevés a nyál a számban, illetve a könny a szememben. Én pl. órák alatt cukrot eszem, mert attól termelődik, biztos bunkónak tart pár tanár, de nem magyarázhatom el mindnek egyenként.
5/5 anonim válasza:
1 qrvara nem nagykepu ismerem 2 meg azt csinal amit akar qrva jo fej es ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!