Ki a kedvenc sztárod és miért?
15:09
Nem ertem miert kell leszolni minket csak azert mert szeretunk egy filmet es nagyon bejonnek a foszereploi.
En pl: utalom a Harry Pottert megse irok ilyen kommentet egy Hp-s kerdeshez se es meg soha nem tettem fel olyan kerdest h nem unjatok mar ezt a sok ... kerdest? Es ezt nem csak neked mondom hanem mindenkinek aki ilyesmit csinal. Ku*va rosszul bir esni ha valaki a kedvenceidet szidja es elmebetegnek nevez csak azert mert neked tetszik(szimpatikus) valaki.
Hidd el ezt az egeszet nem rosszindulatbol mondom de mar szerintem sokaknak elege van abbol h leugatjatok az alkonyatos kerdeseket csak azert mert neketek nem jon be.
Ameyk kerdes engem nem erdekel azt meg se nyitom.
Miert olyan nagy dolog egyszeruen szemet hunyni es a kov. kerdest olvasni???????
Es nekem is RPattinson KStew a kedvenceim.
LOL de el vannak szállva a Twilight rajongók...
Valójában én azt sem tudom, hogy ki az a Robert Pattinson meg Kristen Stewart, de ahogy látom valami tehetségtelen tinisztárok lehetnek két idétlen filmmel, akik a zenéléssel is próbálkozhatnak, de semmihez nem értenek.
Soha nem láttam még a Twilight-ot sem, azt sem tudom mirol szól, és élek nélkule is! Majd kinovitek ezt a mániát is, le fog csúszni a szalagról, ugyanúgy mint az emo hulyeség.
Nekem a kedvencem Michael Jackson, mert nagyon jó szive volt és sokat tett a világért... Nagyon szeretem a zenéjét is, gyonyoruek a szovegei, annyi szeretet volt benne amit mi soha nem fogunk megérteni!
12:16
Egyetértek veled Michael Jacksonnal kapcs,de rajta kívül még van egy kedvencem méghozzá Jim Carrey.Imádom:D Olyan vicces minden filmben és mindig megnevettet!xD
Cher- a moonstruck-ban nagyon jó volt, nem véletlenül kapott oscart.
whoopi goldberg, sztem nem kell magyarázni,
funes- ezt még úgy sem,
heather locklear- mert gyönyörű
Az én kedvenceim nem sztárok. Valószínűleg senkinek nem mond semmit, ha aztmondom, hogy a kedvenc énekesen Mikael Stanne, énekesnőm Kun Anita, Meryl Streep-et, a kedvenc színésznőmet már talán többen ismerik, kedvenc férfiszínészem meg egyszerűen nincs, bár pl. Johnny Depp alakításai mindig tetszettek eddig. Hát, egyikük sem a tizen- húszomévesek közé tartozik...
A hardcore Twilight-fanok meg majd felnőnek, legkésőbb 10 év múlva már csak röhögni fognak azon, hogy most miket írnak be ide...
Kedvenc sztárom?
Heath Ledgert hihetetlen tehetséges színésznek tartom (sztem tényleg az, láthatjuk amikor Jokert alakította...) Nagy kár volt a sorstól, hogy elment, de hát, ez van. :(
Nem akarok vitatkozni, de nekem is eléggé elegem van ezekből a "tinisztárokból"...
Viszont Taylor Swiftet, meg a zenéjét nagyon bírom, mert istenien énekel és a szövegeit is ő írja, ráadásul nagyon megfognak a dalai (:
Aztán ott van nekem is Johnny Depp, főleg a Karib-tenger kalózaiból :D
Van még egy pár, akit megemlíthetnék, de most nem fogom (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!