Szerintetek Miley cyrus Szép?
Figyelt kérdés
Sztem annyira ronda főleg amikor mosolyog fuj, de jo a hangja :P :)2009. aug. 19. 19:00
11/26 anonim válasza:
Smink , fodrász nélkül még nagyobb nulla lenne.
12/26 anonim válasza:
Szerintem eredetileg egy átlagos lány, bár kissé furcsa az arca. De nekem nagyon nem jön be amilyen lett. Így bárki lehet "szép". Van rajta kb. 2 kg smink, a fogai ki vannak fehérítve, és a száját is feltöltette. Szóval ennyi erővel bárki nézhet ki bárhogy, és nekem ez az ami nagyon nem jön be. Egyébként nincs vele bajom, végül is hangja is egész jó, nem ócsárlás képp mondom!
13/26 A kérdező kommentje:
komolyan feltöltötte a száját????????????????????????????????????
2009. aug. 22. 19:45
14/26 anonim válasza:
DEHOGY TÖLTÖTTE FEL........ amúgy meg irtó szép csajjjjj. aki nem igy gondolja egy telefongomb.
15/26 anonim válasza:
mikor elkezdték adni a sorozatot, 3 éve, akkor szép volt, természetes lány, ebből mára semmi sem maradt ...
16/26 anonim válasza:
A legszebb.És akiszerint malacfejevan az egy elég nagy bunkó
18/26 Thurston válasza:
19/26 anonim válasza:
Régen 14-15 évesen helyes volt, természetes, mostmár agyon van sminkelve stb stb wááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!