Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lady GaGa tényleg hermaphrodita?

Lady GaGa tényleg hermaphrodita?

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 22:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
lédi gágá egy média szeny akit kitaláltak és kb. pár évig lesz aktuális. és ez az undorító dolog amit csinál úgy hívják hogy show busnis. ebből lesz pénze. később meg arról lesz híres hogy hogy tette tönkre magát... és nem, neki nincs férfi nemi szerve. msot komolyan. melyik nő lenne erre büszke? semelyik. és itt kezdődik. MINEK VETT FEL MINI RUHÁt ÉS MÉRT NEM VETT FEL ALSÓNEMÜT?
2009. aug. 23. 13:34
 12/21 anonim ***** válasza:

dehogy hermafrodita. meg nem ő akarta felhívni magára a figyelmet, ha fel akarta volna hívni az emberek érdeklődését, akkor nem mostanában vált volna híressé, ugyanis régóta bárokban lép fel, és énekel, de a poker face és a just dance által sikerült nagyobb ismerettségre szert tenni. és hogy visszatérjek az eredeti kérdése, hát nem , nem hermafrodita, mivel vannak elég közeli régebbi képek is róla, amiben szűk dresszben, esetleg némelyiken bugyiban van, és azon nincs ott semmi "dudor"..

és igen, én szeretem lady gagát, minden számát, nemcsak amit a divatcsicskák hallgatnak.

2009. okt. 4. 17:44
 13/21 anonim ***** válasza:
nem az, csak undorítóskodik az a nő, és egy jobb minőségű képen azon a fellépésen látszik,hogy az enm a heréje, hanem egy testszínű bugyi és poénnak tartotta maikor emgkérdezték,hogy herma e és röhögve hejeselt. én szeretem.
2009. okt. 20. 17:44
 14/21 anonim ***** válasza:
dehogyis. látszana a dresszben amit szokott hordani
2009. nov. 12. 22:29
 15/21 anonim ***** válasza:
igen az egy gusztustalan hülye p...a
2010. júl. 7. 13:33
 16/21 szusand ***** válasza:
Már mint te ?
2010. júl. 22. 14:01
 17/21 szusand ***** válasza:
Nem is ismered de már ítélkezel felette !
2010. júl. 22. 14:01
 18/21 anonim válasza:

Lady Gaga igen,az.

[link]

Itt írnak róla,de az elejétől lapozd fel.Egy showműsorban például férfiként jelent meg,ez a lap erről is íregy cikkben.Amúgy nőként született,női nemiszervvel és mellel.Minden hárommilliodik ember egyébként hermafrodita.De ő a szerencsésebb verzió,mert a plasztikázatlan régi fotóin szerintem nőként néz ki.Neki az arca kicsit férfias.

2010. júl. 23. 10:34
 19/21 szusand ***** válasza:
Már mint melyik világban ? Csak a média az oka mindennek . Ha hermafrodita lenne akkor nem lenne barátja !
2010. júl. 23. 15:39
 20/21 anonim ***** válasza:
2010. júl. 28. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!