Felajánlhatom-e egy színész ismerősömnek, hogy lefotózom?
Szóval, van egy színész, akit körülbelül 2 éve ismerek színházlátogatás révén, de csak jóformán levelezés szintjén.
Megkérdezhetem-e szerintetek, hogy egy mindkettőnknek megfelelő, egyeztetett időpontban, szabadtéren készíthetek-e róla portréfotókat?
(A fotózást ugyan hobbiszinten művelem csupán, de komolyan érdekel és van is egy elég jó gépem hozzá. Ő pedig szerintem örülne is néhány olyan képnek, ami pl. nem előadásfotó.)
Csakhogy eléggé bizonytalan vagyok még; nem tudom, mit szólna hozzá és hogy érdemes volna-e megpróbálnom, tehát nagyon szívesen fogadok minden véleményt, tanácsot.
Felvessem tehát neki a fotózás gondolatát, vagy inkább ne?
Köszönöm szépen a választ! :) Még gondolkozom rajta.
Írhattok még, kíváncsi vagyok minden véleményre!
Ha mástól meg mernéd kérdezni, akkor tőle miért nem? Vagy másoktól se mersz ilyesmit kérdezni?
Ha jó fotókat csinálsz, akkor én megkérdezném a helyedben. Ha olyan átlagosat, akkor nem.
Azért nem, mert nem vagyunk személyes ismerősök.
Eddig csak a közelibb barátaimat kérdeztem meg, van-e kedvük fényképezőgép elé állni.
Mások szerint jó képeket csinálok, így merem állítani, hogy nem, nem átlagosak.
Szóval biztosan megkérdezzem tőle?
Más, aki nem személyes ismerős, de hasonló viszonyban lennél vele (pl. valami blogon, ,vagy hasonlón megismernél valakit), meg mernéd kérdezni? A színész is csak egy ember, mint más.
van fotós blogod? (ha megkérded, sztem mutass neki fotókat, hogy neki mennyire teszik, meg ilyesmi).
Köszönök minden eddigi választ! :)
Végül úgy döntöttem, megkérdezem tőle.
Facebookos fotós oldalam van, az ott fent lévő képeket meg tudom mutatni neki.
Nem biztos, hogy felhasználnám bárhol is a képeket, maximum csak a fentebb említett oldalon, az ő beleegyezésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!