Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Felajánlhatom-e egy színész...

Felajánlhatom-e egy színész ismerősömnek, hogy lefotózom?

Figyelt kérdés

Szóval, van egy színész, akit körülbelül 2 éve ismerek színházlátogatás révén, de csak jóformán levelezés szintjén.

Megkérdezhetem-e szerintetek, hogy egy mindkettőnknek megfelelő, egyeztetett időpontban, szabadtéren készíthetek-e róla portréfotókat?

(A fotózást ugyan hobbiszinten művelem csupán, de komolyan érdekel és van is egy elég jó gépem hozzá. Ő pedig szerintem örülne is néhány olyan képnek, ami pl. nem előadásfotó.)

Csakhogy eléggé bizonytalan vagyok még; nem tudom, mit szólna hozzá és hogy érdemes volna-e megpróbálnom, tehát nagyon szívesen fogadok minden véleményt, tanácsot.

Felvessem tehát neki a fotózás gondolatát, vagy inkább ne?

2012. nov. 22. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát biztosan megér, így legalább személyesen is találkozhattok. :) Legyél vele közvetlen feltétlen.
2012. nov. 23. 12:34
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ! :) Még gondolkozom rajta.

Írhattok még, kíváncsi vagyok minden véleményre!

2012. nov. 26. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha mástól meg mernéd kérdezni, akkor tőle miért nem? Vagy másoktól se mersz ilyesmit kérdezni?

Ha jó fotókat csinálsz, akkor én megkérdezném a helyedben. Ha olyan átlagosat, akkor nem.

2013. jan. 25. 05:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Azért nem, mert nem vagyunk személyes ismerősök.

Eddig csak a közelibb barátaimat kérdeztem meg, van-e kedvük fényképezőgép elé állni.

Mások szerint jó képeket csinálok, így merem állítani, hogy nem, nem átlagosak.

Szóval biztosan megkérdezzem tőle?

2013. jan. 25. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Más, aki nem személyes ismerős, de hasonló viszonyban lennél vele (pl. valami blogon, ,vagy hasonlón megismernél valakit), meg mernéd kérdezni? A színész is csak egy ember, mint más.

van fotós blogod? (ha megkérded, sztem mutass neki fotókat, hogy neki mennyire teszik, meg ilyesmi).

2013. jan. 25. 18:23
 6/7 anonim ***** válasza:
ja, meg az kérdéses lehet neki, hogy hol használnád föl a fotókat.
2013. jan. 25. 21:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönök minden eddigi választ! :)

Végül úgy döntöttem, megkérdezem tőle.

Facebookos fotós oldalam van, az ott fent lévő képeket meg tudom mutatni neki.

Nem biztos, hogy felhasználnám bárhol is a képeket, maximum csak a fentebb említett oldalon, az ő beleegyezésével.

2013. jan. 25. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!