Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek helyes ez a fiu?...

Szerintetek helyes ez a fiu? Lent képek! és légyszi irjátok oda hogy milyen nemü vagy és hogy hány éves?

Figyelt kérdés
szerintem észbonto:D a srác kár hogy itt nincsnek ilyen srácok hmmmm:(
2009. aug. 15. 20:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

hagyjátok már abba ezt a "Patiszon" de cuuuuuuuuuuuki őrületet.nem az.de neked bejön.ennyi.nem kell naponta 3x megkérdezni.Akkor se ha az eddigi kérdéseket nem te tetted fel.

nemsokára más fog neked is tetszeni,(ha lecseng az Aklkonyat-mánia)ne aggódj.akkor te is látni fogod h.ez a pasi rémronda,mint egy zombi.

2009. aug. 16. 07:39
 12/27 anonim ***** válasza:

jah 7:39 vagyok

20/L

2009. aug. 16. 07:40
 13/27 anonim ***** válasza:

Már a tököm televan az Alkonyattal, meg a sok szerelmes rajongólánnyal... Szerintem full nyálas pasi, egyáltalán nem jön be.

17L

2009. aug. 16. 12:40
 14/27 anonim ***** válasza:
Maga az álompasi, nem érdekel ki mit mondd a Twilight-Saga a legjobb na meg Rob meg az összes mindenki akinek valami köze van ezekhez/hozzájuk.:)
2009. aug. 16. 13:01
 15/27 A kérdező kommentje:
szija:) és ott te ott hogy beszéltél vele????mert én nem vgom:S irjjjj
2009. aug. 16. 13:17
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem beszéltem vele, de viszont sztem lehet ha nem is vele de pl. olyan fannal aki találkozott vele, am ha nem is muszály Robbal akkor Peter Facinellivel esetleg beszélhetnél mert neki van Twittere. De, én még nem beszéltem csak sztem valami ilyesmit biztos el tudsz érni:)
2009. aug. 16. 15:29
 17/27 anonim ***** válasza:
Alkonyatban elmegy, bár ott se ő a kedvencem, de így általában nem jön be, másfajta pasikat kedvelek!!!
2009. aug. 16. 16:39
 18/27 A kérdező kommentje:
olyan maradik vagytok:D hát én sem vagyok szerelemes meg semmi csak kivácsni voltam....mit gondoltok rola én sem vagyok tinilány már..de tetszik oooo
2009. aug. 16. 17:49
 19/27 anonim ***** válasza:
sose fogom érteni mi olyan jó ezen a palin... amikor a harry potter 4-ben volt, akkoris sokat oda voltak meg vissza tőle, holott szerintem nem ő a világ legjobb pasija. vannak itt ennél jobb palik is ;)
2009. aug. 16. 20:30
 20/27 anonim ***** válasza:
nemigazán. inkább chace crawford tetszik. guglizzatok rá xD
2009. aug. 16. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!