Sarka Kata szülei amikor elnevezték nem vették észre, hogy Sar-KAKA-ata?
Figyelt kérdés
Tehát benne van a nevében, hogy ka-ka?
Azért egy értelmes szülő csak vigyáz az ilyenekre..
2009. aug. 15. 12:27
1/14 anonim válasza:
Nekem eddig nem tűnt fel...
Az én monogramom pl. K.V. És ez szerinted gáz? Szerintem nem.
2/14 anonim válasza:
Sarka Kata családja mint értelmiség? amúgy én rosszul vagyok attól a nőtől...
3/14 anonim válasza:
Lehet,hogy nem a kakára asszociáltak, hanem épp, hogy a ka-ka adta meg a név csengését számukra. Tele van a-val meg kemény hangzókkal a neve...ez inkább merevségre utal. Szerintem ez a ka-ka így a nevében nem gáz.
4/14 anonim válasza:
Olyan jó egyeseknek, hogy van idejük ilyeneken agyalni...
5/14 anonim válasza:
Szerintem a Végh Béla cikibb, azt tényleg nehéz nem észrevenni.
6/14 anonim válasza:
Látszik,hogy az alma nem esett messze...
Szánalmas.
7/14 anonim válasza:
és a zsidó István?vagy a Sovány Ádám? ezek mind megnézték az adatlapomat myvipen.. elég nagyot nevettem.sajnálom az ilyeneket.
Vagy Leszbi Zsolt.. édesistenem.ilyen neveket.
8/14 anonim válasza:
igen,vannak durva nevek...nem is értem,hogy lehetnek ilyen szülők,akik megkeserítik gyermekeik életét ilyenekkel...egyébként én sem bírom Sarka Katát...
9/14 anonim válasza:
helyesebben: sar-KAKA-ta
szerintem is furcsa név...
10/14 anonim válasza:
Ők már előre tudták, hogy a gyerekből nem lesz diplomata, csak egy selypítős Sar-kaka-ta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!