Csajok! Nektek is bejön Vastag Csabi a Popdarálóból?
Figyelt kérdés
Áh, egyszerűen ez a pasi... nagyon megfogott... a hangja, az ördögi szemei, a mozdulatai, a szexi kisugárzása... beleestem :) A gond, hogy csak plátói szerelem marad... Szerencsés csaj Bors Kata :)2009. aug. 14. 21:51
3/25 anonim válasza:
Huh nagyon! kár, hogy van barátnője...
23 L
4/25 anonim válasza:
Ufff,ez a pasi engem is nagyon megfogott,na azért nem zúgtam belé,de tény hogy nagyon férfias.pirosbon néz ki legjobban.
5/25 anonim válasza:
Régen bejött, de a popdaráloban kuvára megcsinálják a haját, felöltöztetik meg minde, de igy a magánéletben egy nulla szerintem...na meg persze jo a hangja. de semmi különös, semmi extrémség nincs benne ami nekem bejönne
7/25 anonim válasza:
hogy néz már ki abszolút nem szerintem férfiatlan. Most néztem meg mert eddig az sem tudtam ki az 22/L Ezután sem fogom nézegetni
8/25 anonim válasza:
Nem elég férfias..olyan kis vézna szegény..
A hangja se jó szerintem. Gyenge, nyálas és túljátszott. Egyszerűen semmilyen..
A viselkedése idegesítő. Beképzelt..
Olyan mű az egész srác...
Nekem sajna nem jön be.. :)
9/25 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön! És van egy ismerősöm, aki nagyon hasonlít rá! Ő is bejön! :-)
10/25 anonim válasza:
Szerintem nagyon édes:) a szemei az...kész...meg a hangja na az meg csak hab a tortán:) egyszerűen imádom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!