Az alábbi magyar ismert személyek közül ki dohányzik?
Figyelt kérdés
Szily Nóra
Péterfy Bori
Völgyesi Gabi
Pásztor Anna
Erős Antónia
2012. nov. 16. 05:42
1/9 A kérdező kommentje:
tudom, hogy a kérdésnek nincs sok jelentősége, egyszerűen érdekel.
2012. nov. 16. 05:43
2/9 anonim válasza:
Már nem közölhetnek olyan képeket, ahol valaki dohányzik..legfeljebb, ha bevallja, ami mostanában ugye ciki..
Fentiekről nem tudom. De megdöbbentett, hogy a szupernőnek elkönyvelt (juuuj) Sarka Kata is cigizik..
3/9 A kérdező kommentje:
engem nem döbbent meg ők is csak emberek :D
2012. nov. 16. 10:22
4/9 anonim válasza:
Ja, engem sem döbbent meg, csak a Katáé, mivel egy nyilatkozatában nagyon elítélte a dohányosokat..
Sajnos, én is szívom, tehát nagyon toleráns vagyok.
Már legalább 20-szor leszoktam..:)
5/9 A kérdező kommentje:
én is dohányzom de nem is akarok leszokni. szeretek cigizni..
2012. nov. 16. 11:20
6/9 anonim válasza:
Péterfy Bori tuti, mert van egy videó, ott is ott van a kezében a cigi. A többit nem tudom.:)
7/9 A kérdező kommentje:
:D
2012. nov. 16. 14:24
8/9 anonim válasza:
Szerintem Szily Nóra nem. Vagyis egyszer egy műsorban azt mondta, hogy X év után leszokott, és hogy milyen nehéz volt.
Erős Antónia cukorbeteg, az egészséges életmód híve stb. sztem ő tuti nem.
A többiről nem tudom, de Pásztor Anna sztem igen, de ez csak megérzés :))
9/9 Tarcza Zsolt válasza:
Mi ez, tán egy találós kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!