Csobot Adél szép?
Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 17:22
11/27 anonim válasza:
Igen Ő kívül ...belül ..gyönyörű imádni való teremtés , bár csak minden énekes hasonló lenne szuper tv műsor lehetne.
12/27 anonim válasza:
A szépség relatív fogalom. Kinek ez, kinek az a szép. Szerintem nem szép, de rendkívül kellemes, vonzó jelenség. Igazi cserfes kislány, akinek gyorsan pörög az agya. Csillogó szeméből vidámság árad, amely átterjed a nézőközönségre is. Nagyszerű hangulatteremtő képessége van. Megérdemli a sikert.
13/27 anonim válasza:
Gyönyörű szemei vannak, és hogy állandóan mosolyog még szebbé teszi. Akinek nem tetszik annak baj van az izlésével, vagy simán irigy. Sugárzik belőle az optimizmus, az élet és a vidámság. Igazi szinpadra teremtett teremtmény. :)
14/27 anonim válasza:
A 12-essel értek egyet.
Egy bizonyos értelemben, olyan, mint Sharon Stone:
1) a nők többsége utálja, nem tartják szépnek, és nem értik miért buknak rá a férfiak
2) valóban nem egy szépségkirálynő-de elfelejted, hogy ez a nőknek fontosabb, mit a férfiaknak.
3)nem csúnya
4)olyan erős szexuális kisugárzása van, ami átjön a képernyőn. Cserfes, vidám, virgonc, bátor.
5)Feltűnik a képernyőn, és azt az energiát ézed belőle, ami Ördög Nóriban volt a hajvágás előtt. Igazi fénysugár.
6)Még a TV nézővel is képes flörtölni, és elhitetni vele, hogy jóképű. És erre egyetlen miss Universe sem volt még képes, ha jól emlékszem.
15/27 Fixum válasza:
Milyen érdekes, minden nőszemély ugrik, ha valami vonzó nő kerül ki valahonnan. Adél nem szép, inkább bájos. Ha meg sokat fog bájologni, d@gni-való lesz. Ennyi.
16/27 anonim válasza:
engem pinokkióra emlékeztet ^^
amúgy semmi bajom vele, jó hangja van csak a stílusa irritál...
17/27 anonim válasza:
Amennyibe a kur@vás viselkedés szép, akkor az! Állandóan mosolyog, de ez csak mű nem szívből jövő. Ha kritikát kap, akkor máris az első kérdése miért nem szeretnek engem az emberek? Nincs egyénisége, csak mosolyog mint egy fábaszorúlt féreg, aki szeretetre ki van éhezve! Ezt érzik rajta a férfiak is.
18/27 anonim válasza:
Elég idegesítő, de egy körre elvinném.
19/27 anonim válasza:
Szerintem szép, de nem a szépsége teszi vonzóvá, hanem a kisugárzása.
20/27 anonim válasza:
Csinos lány, ami a fő eredeti, ravaszul céltudatos, ő biztos, hogy nem fog eltűnni a süllyesztőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!