Mit kérdeznél Radics Gigitől, a Megasztár 6 Los Angelest megjárt, a világhírnév kapujában álló énekesnőjétől?
Figyelt kérdés
#Amerika #sztár #Megasztár #TV2 #világsztár #Los Angeles #Hollywood #Radics Gigi #Radics Georgina #Quincy Jones
2012. nov. 8. 16:37
11/35 anonim válasza:
Én meg felpontoztam mindet ;p
Sok sikert a kapuhoz.
12/35 anonim válasza:
És...ki nem sz*rja le hogy, hogy pontoztál: :)
13/35 anonim válasza:
De kegyetlen vagy, tönkre is vágtad a napom ezzel a lepontozással:D:D
14/35 anonim válasza:
Annyira mélyen érintett hogy lepontoztál, hogy most megyek és felvágom az ereimet! :)
Most is nyomjál egyet!
15/35 anonim válasza:
Nekem két kérdésem lenne.
Mi újság a soron, és hogy dugunk-e?
16/35 anonim válasza:
Vigyázz, ki ne fogyj belőlük.. tudod, az utolsó 2 tűzpiros lefele ujjnak különleges jelentősége van.. ha fogságba kerülnél, egy a társadnak, egy pedig saját magadnak.
17/35 anonim válasza:
Ezt is pontozd le légyszi:D
Amúgy nem te vagy véletlen a Radics Gigi?:D
18/35 anonim válasza:
Nem, Gigi már elmúlt 10 éves, értelmesebb!
19/35 anonim válasza:
Na, most nekem is szarul indult a napom...Remélem örülsz?
Akkor meg méééé nem írod a kérdésed végére, hogy CSAK pozitív, nyalízós választ fogadsz el???
Lepontozni a szubjektív véleményem miatt......Gigi, ez nem volt szép tőled...
Most mindenkit felpontozok..:))
Szereted- e a Zámbó Krisztiánt ? Meee én NEM !
20/35 anonim válasza:
Nekem is értelmetlenné vált az életem a lepontozásod miatt, Gigi.
(Ment a zöld kéz mindenkinek, aki vállalta és megírta a véleménynét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!