A Big Bang idén (2012-ben) jött Európába?
Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy elvileg 2012-ben a Big Bang világ körüli túrára indult, és megjelölték Magyarországot is, mint koncertállomást. Ide jöttek akkor, vagy nem? Mert én nem hallottam róla... És Bécsbe (vagy esetleg Budapestre) mikor jönnek legközelebb? (Nekem az is jó, ha linket küldtök, hogy hol és mikor van koncertjük.)
Válaszokat köszönöm!!
2012. okt. 30. 11:40
1/1 anonim válasza:
Nem tudom honnan hallottad de a Bigbang még nem volt Mo-n . Megvmeg Europában sem volt koncijuk (asszem) . DE ami biztos hogy decemberben mennek Londonba és szerintem más közelebb lévő országba is jönnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!