Mi a véleményetek az alábbi hírességekről?
1. Kate Winslet
2. Lindsay Lohan
3. Justin Bieber
4. Katy Perry
5. Chris Pine
6. Avril Lavigne
8. Leonardo DiCaprio
(kort és nemet is légyszi)
1-2-4-6) szúrnám
3) buz1
8) legtöbb filmjét szeretem
5) kiaz?
1.Jó színésznő és egy Oscar díjas filmben (Titanic)nem is lehet más
2.Tehetsége lenne de mindent elrontott :S nem kedvelem
3.Beképzelt nagyon ez a gyerek :S őt se kedvelem
4.Elmennek a számai,nincs vele bajom
5.Helyes de mást nem tudok írni róla
6.Szeretem a zenéit és kedvelem is
7.kihagytad :D
8.Az a véleményem mint az elsőről de persze nem jó színésznő hanem színész xD régebben tetszett is
19 L
kérdező, neked a 6 után 8 jön?
1.A Titanicban bírtam és ennyi, nem is láttam sztem más filmben:D
2.Ő az egyik kedvenc színésznőm, nagyon tehetséges lány és jó filmjei vannak csak egyszerűen ez a sztárság padlóra küldte:/
3. Hát régebben nem szerettem de mostanában egész jó számai vannak ( boyfriend,As Long As You Love Me) és ez miatt megkedveltem meg am tök jó pasi lett belőle sztem:P
4.Egy, két jó száma van
5.Nem ismerem
6.régen őt nagyon utáltam, mára ez már elmúlt de nem lett kedvencem
8. Jó pasi volt nagyon a Titanicban de már öreg már nem jól néz ki, am egy jó színész
18/L
1., nem láttam elég filmjét ahhoz, hogy sok mindent gondoljak róla
2., eléggé tönkretette magát, én a Bajos csajokban ismertem meg
3., középszerű énekes, aki jobban énekel, mint én, de szerintem nem stadionba való, hanem mondjuk egy városi kórusba
4., gyenge és erőtlen a hangja, ez idegesít, kihallom az autotune-t is
5., egyszer láttam egy filmben, ahol vakot játszott. jó lett volna, de se nem volt vígjáték igazán se nem dráma, így giccs maradt, és 2 szék közt a földre estek. a pasi szerintem helyes, ha jól gondolom, ki az.
6., régen szerettem,de szörnyen eladta magát. elvtelen.
8.??? hová lett a7.???? :D
8. (7.), tehetséges ember, régen helyes volt, idősebben furán áll neki a babaarc (akiknek babaarcuk van, furcsán öregszenek), viszont tényleg el kell ismerni, hogy jó színész, aminek az is része, hogy jó szerepeket vállal el.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!