Jay Manuel, a TopModell leszek c. műsorból talán homokos?
Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 18:03
11/18 A kérdező kommentje:
Ms.Jay a fekete srác! Na rajta aztán tényleg látszik,hogy meleg! Jay Manuel-t MR.Jay-nek szólítja!!!
2009. aug. 9. 21:29
12/18 A kérdező kommentje:
És azt nem is Ms.Jay-nek,hanem Ms.J.-nek írják.Az elöbb én is elgépeltem!!!
2009. aug. 9. 21:30
13/18 anonim válasza:
az egyik felemazt mondja,h az,a másik meg h nem,nem tudom,h miért xD talán csak szeretnémazt hinni, h nem:D ha meleg,engem az se nagyon izgat, sztem nagyok cuki hapsika,és a segge az télleg topon van :DD
14/18 anonim válasza:
Szerintem is meleg sajnos, de ettől függetlenül nagyon szexi és édes :)
15/18 anonim válasza:
Én csomó képet láttam, amin Jay Manuel és Jay Alexander együtt pózolnak. Lehet együtt járnak! Meg a Topmodell leszekben is Mr és Ms Jay-nek hívják őket. Fura...
16/18 anonim válasza:
Hahó. Magassarkúban jobban jár mint maga Tyra!! :D
És szoknyát is szokott hordani. És Kb. minden mozdulata árulkodik róla!
17/18 A kérdező kommentje:
AZ utolsónak: Szerintem te összekevered Miss J.-el! Ő a fekete! És ő valóban hord magassarkút és szoknyát.
De Jay Manuelt én még nem láttam szoknyában!
2009. szept. 25. 06:23
18/18 anonim válasza:
meleg! teljes valójában..:)
és igen..szerepelt a melegítőkben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!