Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogyan tudnék megismerkedni...

Hogyan tudnék megismerkedni Gyurta Danival?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik, rá nézek a képére és rosszul vagyok teljesen, de nem tudom hogyan fogjak hozzá. Gyönyörű arca van, és a teste is nagyon izgató.

Ti mit javasoltok?

19/F

2009. aug. 6. 11:07
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. aug. 6. 11:45
 12/27 anonim ***** válasza:
41%
Nem is tudtam ,hogy Gyurta Dani homokos... na most kiábrándultam..wazz..
2009. aug. 6. 13:12
 13/27 anonim ***** válasza:
24%
mocskos budzik! Jaaaa, hogy sítlszerűen idézzek. "Fuck you! Fuck you very very muuuuuch, shit gay's"
2009. aug. 6. 13:26
 14/27 A kérdező kommentje:

1, ki mondta h a Dani homokos?

2, és ha az lenne akkor mi lenne?

2009. aug. 6. 17:51
 15/27 A kérdező kommentje:

Gondoltam hog yelőkerül pár gonodsz ember ...

Nem tudom neked miért fáj az ha nekem NEKEM ÉS NEM NEKED!! tetszik a Dani mert nagyon szép fiú! ?

Miért jó mindjárt csesztetni?

És attóül mert nem meleg, még ugyan úgy tetszhet nekem, nem? Ha meg meleg esetleg, annál jobb, de most akkor mi van? Nem igaz miért kell ilyennek lenni.

2009. aug. 6. 18:23
 16/27 anonim válasza:
19%
Azért kell ilyennek lenni, mert deviáns vagy és fajtalankodni akarsz egy férfival.
2009. aug. 6. 23:31
 17/27 A kérdező kommentje:

tehüly evag yne is haragudj

1, nem vagyok deviáns csak tetszenek a szép srácok, ennyi

2, nem akarok én semmit fajtalankodni, max csak annyit amennyit te egy lánnyal

te sokeszű te ....

2009. aug. 6. 23:45
 18/27 anonim ***** válasza:

Gyurta Dani nagyon szép fiú. Nem csodálom ha tetszik neked. Éppen a párom is mondts, mert ő látja gyakran, hog yehhez melegnek s ekell lenni, mert olyan gyönyörű fdérfitestet látva ő is izgalomba jök néha, szóval ne bántsátok meg szegény kérdezőt!

Ha pedig meleg, akkor sincs miért bántani, ismerek egy rakat meleg srácot, miért lenne ez fajtalankodás? De buta vagy te istenem.

2009. aug. 7. 10:18
 19/27 anonim ***** válasza:
mellesleg van barátnője..
2009. aug. 7. 10:44
 20/27 A kérdező kommentje:

Tudom én hogy van bnője, de voltam én már nem egy sráccal akinek volt bnője .... ez alapban semmit nem jelent.

De különben is, egy szóval nem állítottam h a Dani meleg, szálljatok már le erről, ha hetero, akkor is tetszik, nekem 8, ugyan oylan gyönyörű ha meleg ha hetero ha bi.

2009. aug. 7. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!