Nektek mi a véleményetek Csobot Adélról (xfaktoros)?
Figyelt kérdés
Szerintetek tényleg olyan jó hangja van hogy idáig eljutott?? Szimpatikus nektek? Szerintetek természetes vidám csak vagy nagyon irritáló és beképzelt?? hm??2012. okt. 10. 15:47
1/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek szép?? Most olvasom hogy nagykároly szépevolt.. Hát én nem vagyok tőle elájulva van aki sokkal szebb nála. :/ Szerintetek szép??
2012. okt. 10. 15:56
2/8 anonim válasza:
Ugyanúgy semmi zenei tehetsége, mint a többinek. Akkor már inkább egy szelet dobostortát szavaznék be :D
3/8 anonim válasza:
Szerintem egész jó a hangja, és csinos, szép lány, de a viselkedése egyszerűen kibírhatatlan. Nevetgél, affektál, dobálja magát ide-oda... Így egyáltalán nem szimpatikus, és nem is vittem volna magammal az élő showba, mert bár nincs rossz hangja, voltak nála sokkal jobbak is.
4/8 anonim válasza:
MÁR NAGYON UNOM!
(Miért kell ennyi kérdést feltenni róla? Mindig lesz, aki nem szimpatizálja és olyan is lesz, aki rajong érte...)
5/8 A kérdező kommentje:
jóó csak érdekelet hogy ki milyen véleméynnel van róla. Engem is irritál nagyon hogy olyan erőltetetten mozog a színpadom meg rázza magát :S Meg ahangja se olyan jó..
2012. okt. 11. 15:22
6/8 anonim válasza:
Nem szép még csak nem is szimpatikus! Annyira kényes hogy arra szavak nincsennek. Mikor Malek közölte vele hogy viszi az élőshowba, az a nyávogás amit levágott... be tudtam volna húzni neki egyet.
7/8 anonim válasza:
Szerintem hangilag jó, a viselkedése is rendben van számomra...
8/8 anonim válasza:
amikor megjelenik a képernyőn egyszerűen kifutnék a világból is egyszer volt jó amikor legelöször énekelt és onnantól kezdve már azt hiszi ő a nyertes!! persze ez egyéni vélemény!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!