Melyik sztárra hasonlítasz, és melyik sztár lennél szívesen?
Egy kicsit Kristen Stewart-ra, és ezt nem azért mondom mert imádom a twilight-ot! mert egyesek ezt vennék ki belőle... :S
amúgy lennék ő :)
Ashlee Simpson-ra ezt mindenki mondja:)
Misha Omar
Julie Christie
Nekem az arcom olyan, mint Kristen Stewarté, csak nincs annyira hegyes állam... De sokan mondják, hogy hasonlítok rá... Pedig nem is vagyok twilight-fan :p
És inkább én lennék sztár, nem valaki ismert helyében lennék...
Nekem azt mondták a multkor tobben is, hogy Janet Jacksonra, annyi kulonbséggel, hogy én fehér vagyok...
Amúgy legszivesebben Michael Jackson börébe bújnék, kíváncsi vagyok az életére, az érzéseire.
Nekem régebben három különböző ember mondta, hogy Avril Lavigne-re hasonlítok, de azóta sokat híztam, úgyhogy már nem, de vékonyan azt mondják, hogy olyan vagyok. (És ez nagyon jól esik, mert szerintem Avril szép, magamat meg bűnrondának tartottam mindig is.)
Amúgy nem bújnék semmilyen sztár bőrébe, mert én nem bírnám elviselni a híres lét velejáróit...
Nekem is olyan kiallo es hegyes fuleim vannak mint K Stewart-nak. A szemeim (allitolag,bar en meg nem vettem eszre)Miley Cirus-ra hasonlitanak. A hajam meg mint Romy Schneidernek a Sissi filmben:derekig ero, nagy gesztenyeszinu loknik (gyerekkoromban lattam a filmet es nekem akkor ugy megtetszett a haja hogy megfogadtam nekem is olyan lesz).
De megis igy osszesegben egy sztarra se hasonlitok...jou vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!