Ti voltatok már/vagytok szerelmesek egy hírességbe?
Én ugyanis úgy érzem nagyon is az vagyok :ss ami furcsa,mert sztem kinöttem már ebböl a sztárolós korszakombol, es nem is volt ilyen nalam korabban...
17/L
hát akkor kicsit most megnyugodtam :)
de tényleg kisebb koromban semmi ilyesmi "tünet" nem jelentkezett nálam :'D
Igazàbòl szerelmes nem voltam mivel mem ismerem őket szemèlyesen és ő/ők azt sem tudjàk hogy létezem, de olyan volt ès van hogy bejőn de nagyon :D s sokszor elbambulok, s azon veszem èszre magam hogy rolla álmodozom :))
De hamar èszbekapok és viszatèrek a való èletbe ^-^
Aki egy híres, vagy hírhedt személybe lesz szerelmes, az valódi szerelmet érez, csak a szerelme tárgyát téveszti el.
Például te nem Johnny Deppbe vagy szerelmes, mivel nem ismered a legkevésbé sem, hanem te abba a fiktív képbe vagy szerelmes, amit az agyad az ő fizimiskájához képzel hozzá és aki ismeretlen ember iránt érez szerelmet az ebbe a csapdába esik. Az agy kitölti a hézagokat a neki szimpatikus tulajdonságokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!