Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ti voltatok már/vagytok...

Ti voltatok már/vagytok szerelmesek egy hírességbe?

Figyelt kérdés

Én ugyanis úgy érzem nagyon is az vagyok :ss ami furcsa,mert sztem kinöttem már ebböl a sztárolós korszakombol, es nem is volt ilyen nalam korabban...

17/L

2012. szept. 30. 14:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

hát akkor kicsit most megnyugodtam :)

de tényleg kisebb koromban semmi ilyesmi "tünet" nem jelentkezett nálam :'D

2012. okt. 4. 14:45
 12/18 anonim ***** válasza:
Nálam ilyen sose volt, de hát biztos normális, mert elég gyakran előfordul. :)
2012. okt. 14. 16:55
 13/18 A kérdező kommentje:
igen :) azt figyeltem, hogy par ember van meg ilyen cipoben :)
2012. okt. 14. 21:42
 14/18 anonim ***** válasza:
hát igen van/volt/lesz :D sok sztár tetszik de 1 valaki nem csak tetszik, hanem annál több, nem is tudom 11 éves korom óta tart ez a rajongás nálam,álmodozó típus vagyok egyébként is
2012. okt. 24. 22:19
 15/18 anonim válasza:

Igazàbòl szerelmes nem voltam mivel mem ismerem őket szemèlyesen és ő/ők azt sem tudjàk hogy létezem, de olyan volt ès van hogy bejőn de nagyon :D s sokszor elbambulok, s azon veszem èszre magam hogy rolla álmodozom :))

De hamar èszbekapok és viszatèrek a való èletbe ^-^

2013. aug. 31. 23:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Aki egy híres, vagy hírhedt személybe lesz szerelmes, az valódi szerelmet érez, csak a szerelme tárgyát téveszti el.

Például te nem Johnny Deppbe vagy szerelmes, mivel nem ismered a legkevésbé sem, hanem te abba a fiktív képbe vagy szerelmes, amit az agyad az ő fizimiskájához képzel hozzá és aki ismeretlen ember iránt érez szerelmet az ebbe a csapdába esik. Az agy kitölti a hézagokat a neki szimpatikus tulajdonságokkal

2013. szept. 1. 01:55
 17/18 A kérdező kommentje:
ejhaaa... igazad lehet, de akkor is furcsa :)
2013. szept. 1. 08:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Én mindig szerelmes voltam valakibe, és ez tényleg nem rajongás. Most Alexander Skarsgard, bár ő már elég régóta. De nekem apakomplekszusom van, legalábbis szerintem igen. :( Illetve rajta kívül még Matt Bomer, de belé nem annyira, mint Alexbe.
2013. szept. 1. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!