Shakira szerintetek színes bőrű?
Figyelt kérdés
Néztem a minap egy műsort a reflektor tv-n,
Shakira nem tudom hanyadik volt valami top listán,
és a zsűri tagok teljesen el voltak ájulva, hogy
milyen sikeres lett, SZÍNESBŐRŰ létére!!!
Először azt hittem valaki másról beszélnek, mert ha ezt még Rihannára mondják oké, de Shakira nem is néger, nem is cigány még csak kreol bőrű sem!!! Néha olyan hülyeségeket beszélnek a tv-ben is komolyan!! -.-
Nekem amúgy az egyik kedvenc énekesnőm és az egyik legszebb nő a világon!!!
ha valaki nem ismerné:
2012. szept. 26. 19:06
1/6 anonim válasza:
Kolumbiai ezért egy kicsit sötétebb a bőre mint a gringoknak.
2/6 anonim válasza:
Mivel kolumbiai ezért latin típusú, pl a mexikóiak vagy a kubaiak sem fehér bőrűek de nem is négerek. Rengeteg rassz létetik.
3/6 anonim válasza:
ja és azért nem fehér bőrű a szőke haj tompít rajta. Amugy természetesen fekete a haja, ha ugy látnád rögtön nem lenne olyan fehér, na meg mint tudjuk a smink is csalóka....
4/6 anonim válasza:
Pirannyát is jól kifehérítették, pedig ugyanolyan fekete mint az összes többi. Shakirát imádom.
5/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem színesbőrű. Az, hogy valaki latin-amerikai, az nem bőrszínt jelent, közöttük is vannak feketék és fehérek egyaránt, és Shakira fehér.
6/6 anonim válasza:
Shakira fehér bőrű. Aki azt mondja, hogy színes bőrű, az nincs magánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!