Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Láttatok már/ ismertek Zayn...

Láttatok már/ ismertek Zayn Malik hasonmást Magyarországon? : D

Figyelt kérdés
Ha ismeritek, ki ő ? :)

2012. szept. 24. 19:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
33%
Ha már annál tartunk, hogy csak az válaszolhat, aki tudja, akkor nem értem te minek írogatsz ide, mert a te válaszodban sem látok olyan infót, ami kielégítené a kérdést. Köszönjük, okos voltál!
2012. szept. 25. 20:20
 12/26 anonim ***** válasza:
Ha nektek lehet,akkor nekem nem?! Hát ez most ennyi...Ha ti nem kezdtek irogatni akkor én sem írok.
2012. szept. 27. 15:12
 13/26 anonim ***** válasza:
65%

Kezdem magam megint az oviban érezni:) "ha neked lehetett akkor nekem is"

Végy egyéniséget!

2012. szept. 27. 18:38
 14/26 anonim ***** válasza:
Hát nekem van,de neked nem biztos hogy tetszene az enyém...De ez így van,ha valaki válaszol itt az már rögtön hülye ovis...Bár néha én is úgy érzem magam itt gyakorin:)'néha...' Jöhet a lepontozás nagyon szívesen fogadom:)
2012. szept. 27. 18:55
 15/26 anonim válasza:
basszus minek irogat ilyeneket csak kérdeztek vmit ha nem tuc válaszolni akk. ne szoljál bele.
2012. szept. 28. 14:22
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem mintha te nem azt csináltad volna...
2012. szept. 28. 16:27
 17/26 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem "tuc" írni, akkor meg ne írj... ilyen egyszerű:D
2012. szept. 28. 17:14
 18/26 A kérdező kommentje:

Le lehet állni egyeseknek. Meg itt problémáztok, h a mai fiataloknak csak a külső számít. Ezt úgy mondod, mitnha össze akartam volna vele jönni, idióta !

Láttuk, hasonlított Zaynre, kíváncsi vagyok, h a leírtak alapján ismeri-e valaki.

Ti meg erre úgy csináltok, mintha olyat kérdeztem volna, ami miatt meg kéne ölni. fejezzétek már be. És mondod h sötét vagyok, oké, lehet, de ezek szerint te is pont annyira vagy, mert nemhogy szó nélkül elkattintanál a kérdésről, még leállsz pofázni arról, h mennyire nevetségesek vagyunk. hát köszi, bóknak vettük (:

2012. okt. 1. 19:43
 19/26 anonim ***** válasza:
18%
Hát elég igénytelen vagy, ha neked az bók, hogy mekkora ostoba vagy.... ez a mondatod pont azt bizonyította, hogy tényleg totál homály vagy. Fejezd be, ebből jól már nem jössz ki:)
2012. okt. 1. 20:23
 20/26 A kérdező kommentje:

Tudod, a dolgokat szoktam irónikusan is felfogni.ezért mondtam, hogy bóknak vettem. ;P

És nem az a lényeg, h kitudok-e ebből jól jönni, nem bűnt követtem el azzal hogy visszamertem írni neked, hanem feltettem egy kérdést, és sötétnek tartotok emiatt, mégis mindig válaszolgatsz rá. Ugyan mi történt... lealacsonyodtál az én 'sötét szintemre' ? (:

Csak azt nem értem benned, hogy ha ennyire sötétnek, és hasonlóknak tartasz, akkor miért nem húzol el? Lehet hogy ez neked most vicces, csak gondolj bele, hogy ezek szerint egy fokkal sem vagy jobb mint én. asszem részemről a téma lezárva.

2012. okt. 2. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!