Hannah Montana (Miley Cyrus) szerepel a HSM 2 (High School Musical 2) végén? Mintha őt láttam volna, de lehet csak hasonlított rá. Mi a jobb nektek, HSM vagy Hannah Montana?
Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 13:21
1/12 anonim válasza:
Igen, ő volt. Szerintem mindkét film egy gyenge gyerekvígjáték.
2/12 anonim válasza:
Igen, ő volt. Csatlakozom az előzőhöz, a Hannah Montana szerintem egyenesen nézhetetlen
3/12 anonim válasza:
Igen , szerintem a Hannah Montana .
4/12 anonim válasza:
Igen ő az,csak egész hátul állt és nem nagyon lehetett látni.
Egyiket sem szeretem.
5/12 anonim válasza:
Igen benne volt, de csak a táncnál és alig lehetett látni. Mindkettőt ugyanannyira szeretem.
6/12 A kérdező kommentje:
Milyen jó a szemem.. :) egyből kiszúrtam :D
köszi
2009. aug. 6. 16:46
8/12 anonim válasza:
Igen szerepelt.Egyébként a Jetixen van egy olyan is relám hogy HSM 2 kulisszatitok.Abban az egyi relámrészében mutatja hogy Hannah is benne vlt.
9/12 anonim válasza:
Én nem tudtam, de megnézem majd...
Nekem igazából egyik filmmel sincs bajom, nekem a körítés nem tetszik. Pl. Ennek a Hannah-nak nagyon műfogai vannak. Nézzétek megy egy korai képét és most.
Amúgy meg mindegyik tinisztár túl játsza magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!