Mi van toth luszivel? Miert nem hallani rola?
kis beképzelt majom azt hitte otthagyyja a sulit és ő lesz a nagy sztár...hát nem jött össze nem kell senkinek..
biztos visszament tanulni
Szerintem tanul, mint minden korabeli.
Majd kijön a lemeze én nagyon drukkoltam és drukkolok most is neki.
Azért ő egy kislány, nem várható el tőle felelősségtelejes ,és teljesen a helyzethez való alkalmazkodás. Ismétlem, ő egy gyerek.
Mennyi olyan felnőtt van akinek nulla tehetsége sok pénze és mégis sztár, na azok az idegesítőek, mert ők már tudatosan ilyen f.asztarisznyák.
előbb ezeket kéne figyelembe venni, nem pedig egy kisgyereken ítélkezni.
Volt valamelyik újságban, h mellőzve érzi magát, ugyanis mindenki körülötte kiadott CD-t de őt még csak nem is hívták.
Hát mitnemondjak nem hiányzik....
Szerintem éretlen még ehhez az egészhez, bár hangja az van, igaz kicsit még kislányos, de ami késik nem múlik...
Én nem beszélem le Luszit, mert semmi jogom hozzá, o is egy olyan ember, mint mi!
Mindenesetre azt kívánom neki, hogyha majd felno kezdje el újra a zenélést és sikeres énekes legyen belole.
Egy semlegesen itélkezo
Egyáltalán nem hiányzik. A kiscsaj úgy elszállt magától mint állat.
De szerintem egyik "megasztár sztárocskából" sem lett egy világi felfedezett .. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!