Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi van toth luszivel? Miert...

Mi van toth luszivel? Miert nem hallani rola?

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 17:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

kis beképzelt majom azt hitte otthagyyja a sulit és ő lesz a nagy sztár...hát nem jött össze nem kell senkinek..

biztos visszament tanulni

2009. júl. 30. 18:07
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Visszament az iskolába évet ismételni.
2009. júl. 30. 18:12
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
maradjon ott ahol van,ne is halljak róla,az anyjáról meg főleg ne
2009. júl. 30. 18:18
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
kivel?
2009. júl. 30. 18:31
 5/14 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem tanul, mint minden korabeli.

Majd kijön a lemeze én nagyon drukkoltam és drukkolok most is neki.

Azért ő egy kislány, nem várható el tőle felelősségtelejes ,és teljesen a helyzethez való alkalmazkodás. Ismétlem, ő egy gyerek.

Mennyi olyan felnőtt van akinek nulla tehetsége sok pénze és mégis sztár, na azok az idegesítőek, mert ők már tudatosan ilyen f.asztarisznyák.

előbb ezeket kéne figyelembe venni, nem pedig egy kisgyereken ítélkezni.

2009. júl. 30. 18:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy olyan nagy sztár lenne mikor nem is kap meghivásokat koncertezni.Kénytelen volt visszamenni tanulni és lovagolni.
2009. júl. 30. 20:12
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt valamelyik újságban, h mellőzve érzi magát, ugyanis mindenki körülötte kiadott CD-t de őt még csak nem is hívták.

Hát mitnemondjak nem hiányzik....

2009. júl. 30. 22:58
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Pár hete láttam a helyi tévébe, hogy felkérték a Virágfürdő (Kaposvár élményfürdője) szignáljának az éneklésére vagy mire... :/ Tehát majd az ő hangja fog hallatszani ott is és a helyi rádióba is. Amúgy tanul tovább, és ide az egyetemre akar majd menni agrármérnökire ha jól tudom. Hogy lemeze lesz e vagy nem... Hát gőzöm sincs... (=
2009. júl. 30. 23:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem éretlen még ehhez az egészhez, bár hangja az van, igaz kicsit még kislányos, de ami késik nem múlik...

Én nem beszélem le Luszit, mert semmi jogom hozzá, o is egy olyan ember, mint mi!

Mindenesetre azt kívánom neki, hogyha majd felno kezdje el újra a zenélést és sikeres énekes legyen belole.

Egy semlegesen itélkezo

2009. júl. 31. 15:31
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem hiányzik. A kiscsaj úgy elszállt magától mint állat.

De szerintem egyik "megasztár sztárocskából" sem lett egy világi felfedezett .. :D

2009. júl. 31. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!