Ki csokolozna Robert Pattinsonnal?
en egyszeruen nem tudok betelni ezzel a pasival :D nem tudom de vmi megfogott benne....
...egyik almom, hogy egyszer az eletben talalkozhassak vle :D:D:D
dehogy terhes...
Sajnálom, hogy szegényeknek el kell viselni ezeket a baromságokat, amiket a média terjaszt... :(
Ebből a terhességből is csak hasznot húztak... Megírták a bulvár magazinokban, és jó pénzért vették mindenhol :'D
Jah és én is smárolnék vele :P Nem tudom, hogy mi bajuk van ezzel az álom pasival:D Hát van akinek ez a nyálgép emo meg az ilyenek jönnek be, de ez a Pattinson meg férfias is, nem peddig egy nyeszlet kis valami :D:D:D:D
Szerintem, ha élőben meglátná az, aki nem szereti, akkor szerintem mindjárt megváltozna a véleménye, főképp, ha még beszélgetne is vele ^^
nekem az a szimpatikus benne, hogy nem az a tipikus sztár, nincsenek botrányai, sötét ügyei...
edward természetesen nagyon szexi, robert meg hol igen, hol nem:)
a borostája valahogy nem jön be:)
am a kérdésre a válasz igen, de hát ez nem fog megtörténni soha XD
szerintem nem olyan nagy adonisz, de mégis valami nagyon megfogott benne. és még szép, hogy csókolóznék vele, bár ha találkoznék vele, akkor nem állnék meg a csóknál:D
de borostásan nekem sem annyira tetszik, viszont Edwardként a világ legeslegjobb pasija:)
Én akkor sem ha fizetnének.
Bárkivel szivesebben (kivéve Astont a JLS-ből mert tőle is hányingerem van).
Undorító!
Fuuuuuuujjj!!
Mindíg úgy néz ki mint aki most kefélt...blőőőő
Ápolatlan, meleg s*ggfej...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!