Ronaldo és Messi barátok?
Elvileg valamelyik Clasicó előtt együtt látták őket,Madridban vagy Barcelonában nemtudom.Meghát ez a kép is
Meg több ilyen van még.És mikor a másikról kérdezik,állandóan dicsérgetik egymást.Szerintetek?
Érdekes, h tv-n keresztül megmondod, h egy embernek milyen a jelleme. Én már találkoztam Ronaldoval, és irtó rendes meg jófej.
Visszatérve a kérdésre: sztem nem jelenti azt, h barátok, az, h kezetfognak, vagy h egymásra mosolyognak.
És az sem, h dicsérik egymást. Csak egyszerűen elismerik egymás játékát.
Ez az én véleményem :)
Nem két percre találkoztam vele, hanem egy egész napot vtunk együtt. (csapattal mentem ki)
De mind1, nem vitatkozom -.-
Biztosan nem barátok, tuti, hogy nem mozognak együtt, és 100 %, hogy nem császkálnak sehova a futballisták a Clásicó-k előtt. A fénykép kifelé szól, a nagyvilágnak, mert amikor a két legjobb lepacsizik a meccsen, azt kb. 120 kamera rögzíti a helyszínen. Ilyenkor illik mosolyogni mint a tejbetök, jelezve, hogy minden baba, éljen fair play...blablabla.
Ugyanez a helyzet a dicséretekkel. Ezek amolyan kötelező körök, de amúgy is tisztában vannak a másik képességeivel. Egyébként meg a játékos imidzséhez az is hozzátartozik, hogy tudjon viselkedni, az ellenfél fikázása meg nem egy hasznos eszköz.
Szóval biztosan nem barátok, hanem vetélytársak, és jobb is ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!