Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ronaldo és Messi barátok?

Ronaldo és Messi barátok?

Figyelt kérdés

Elvileg valamelyik Clasicó előtt együtt látták őket,Madridban vagy Barcelonában nemtudom.Meghát ez a kép is

[link]

Meg több ilyen van még.És mikor a másikról kérdezik,állandóan dicsérgetik egymást.Szerintetek?

2012. szept. 9. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Á, ez csak a kötelező jópofáskodás, ezt én nem hallottam, hogy látták őket együtt. Még egyszer nem láttam őket együtt, csak díjátadón meg a pályán. Nem arról van szó, hogy utálnák egymást, de inkább olyanok lehetnek, mint a versenytársak, ellenfelek, de nem ellenségek. De azt látni kell, hogy Ronaldonak elég magas tényleg az egója, mert ha már nem róla van szó, vagy nem ő rúgja a gólt, akkor már nem olyan a kedve. Szerintem nem egy észlény a srác, na nem mintha Messi atomfizikus lenne, de nem erre gondolok most.
2012. szept. 9. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
vagyis nagy az egója, nem magas...
2012. szept. 9. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Érdekes, h tv-n keresztül megmondod, h egy embernek milyen a jelleme. Én már találkoztam Ronaldoval, és irtó rendes meg jófej.

Visszatérve a kérdésre: sztem nem jelenti azt, h barátok, az, h kezetfognak, vagy h egymásra mosolyognak.

És az sem, h dicsérik egymást. Csak egyszerűen elismerik egymás játékát.

Ez az én véleményem :)

2012. szept. 10. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Persze hogy megmondom hogy milyen, attól hogy találkoztál vele 2 percre és előadta a jófejcsávót, attól a valóságban nem biztos hogy olyan. Az amit látunk és tapasztalunk vele kapcsolatban, az jóval inkább mutatja hogy milyen. A meccseken ha nem ő lövi a gólt már bevágja a durcit, ellenben ha ő akkor... A stadionba alig fér be az arca. Ha nem ő nyeri valami díjat, akkor is bevágja a durcit. Nem is annyira a csapat, inkább saját maga érdekli. És most is mit csinált? Eljátszotta a nagy szomorúságot, hogy valami komoly baja van, aztán 10 milkáról 16-ra emelték a fizetését, így most ő a második legjobban fizetett focista a világon. Így most 6 vagy 7 millióval (vagy még többel) többet keres mint a csapatában a második legjobban fizetett. Csak azért kisírta, mert van pl. Eto'o aki 20 milkát keres, vagy Drogba aki szintén valami nagy összeget meg még jó néhány focista, de a többségük valami olajmilliárdos csapatban játszik, és ezért kerestek ennyit.
2012. szept. 11. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem két percre találkoztam vele, hanem egy egész napot vtunk együtt. (csapattal mentem ki)

De mind1, nem vitatkozom -.-

2012. szept. 11. 21:44
 6/7 anonim válasza:

Biztosan nem barátok, tuti, hogy nem mozognak együtt, és 100 %, hogy nem császkálnak sehova a futballisták a Clásicó-k előtt. A fénykép kifelé szól, a nagyvilágnak, mert amikor a két legjobb lepacsizik a meccsen, azt kb. 120 kamera rögzíti a helyszínen. Ilyenkor illik mosolyogni mint a tejbetök, jelezve, hogy minden baba, éljen fair play...blablabla.

Ugyanez a helyzet a dicséretekkel. Ezek amolyan kötelező körök, de amúgy is tisztában vannak a másik képességeivel. Egyébként meg a játékos imidzséhez az is hozzátartozik, hogy tudjon viselkedni, az ellenfél fikázása meg nem egy hasznos eszköz.

Szóval biztosan nem barátok, hanem vetélytársak, és jobb is ez így.

2012. szept. 16. 14:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2012. szept. 16. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!