Mennyit keresnek a magyar énekesek körülbelül?
Egyrészt a pop éenkesekre(pl. Varga Viktor, Vastag testvérek), másrészt a rapperekre vagyok kíváncsi(pl. Essemm, Siska, Beerseewalk stb.)
Körülbelül mennyi ütheti a markukat? :)
Az első válaszadó nagy hülyeséget írt. -.-
Hát szerintem azért, aki már be van futva és van egy bizonyos rajongó tábora tuti hogy többet keres mint 200.000 ft.
Például, olvastam multkor hogy Plazma 200.000 ft-ért vállal el egy fellépést. Gondolj bele, ha hetente egy fellépése van akkor is havonta 800.000 ft-ot keres. Egyébként nem vagyok plazma rajongó, csak példának írtam.
Másik példa:
Volt osztálytársamnak van egy rock bandája. Nem ismertek, csak esetleg itt helyileg, meg talán a rockerek között.
Még youtube-on sincs fent zenéjük. De ha fellépnek akkor fejenként 10000 ft-ot kapnak(4en vannak).
Egyszóval ha egy mezei rockzenekarnak fizetnek 10000 ft-ot egy fellépésért akkor ne mondja már nekem senki hogy egy olyan ismert rappernek mint például Essemm, nem fizetnek ki egy fellépésért legalább 50.000 ft-ot. :D
De nem tudok pontos infókat ezért lenne jó ha valaki írna vmi pontosat :D
Az énekeseknél nincs az hogy ki mennyit keres. Ők saját maguk határozzák meg hogy mennyiért énekelnek, ha nagy az igény rájuk akkor értelemszerűen sokat kérnek ha pedig nem akkor keveset. A Vastag Csaba például 200 ezerért énekel.
[link] Itt van a többi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!