Igaz, vagy csak kitaláció? Drew Barrymore tényleg makói? Ma olvastam, de elég hihetetlennek tűnik! Én is Makón lakom, de még sosem hallottam ilyesmiről! Szerintetek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 13:28
1/11 anonim válasza:
Azt hiszem anyukája vagy nagymamája volt makói, nem tudom pontosan, de egyik felmenője tuti
2/11 anonim válasza:
Ő maga nem makói, hisz ő sosem élt ott és nem is ott született, de anyai ágon magyar, és Makón lakott a családja.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Amúgy tök jó! Lehet hogy még rokonok is vagyunk! :)
2009. júl. 29. 13:34
4/11 anonim válasza:
Nekem meg mindenki azt mondja, hogy a hasonmása vagyok :)
5/11 anonim válasza:
Hát az tuti hogy rokonok vagytok 100 százalék.Idióta.
6/11 anonim válasza:
Miért kell leidiótázni azt, aki ír egy olyat, amin lehet mosolyogni?Mi van ha tényleg a rokona, kiderül, a kérdezőt elhívja draw berrymore hollywoodba és csúcsgazdag lesz, valamit a legnagyobb magyar sztár???ha???:)
7/11 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy az egyik szülője magyar.
8/11 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy van benne magyar :)
De ugyanígy Goldie Hawn is magyar, csak ő még jobban. Neki, ha jól tudom, az egyik szülője magyar származású. :)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kedves lehülyéző! Nyilván nem tudod, hogy Makó milyen kicsi város. Az itt élő famíliák legtöbbje rokonságban áll egymással, így ez a helyzet egyáltalán nem lenne furcsa...
2009. júl. 29. 20:04
10/11 anonim válasza:
Tényleg érdekesség, én most hallom először. Feleségem édesanyja is makói, épp ma kezdtem el berajzolni a családfát a [link] oldalra. Tegyél te is így, és ha már sokan lesznek fent Makóról kiderül ki kinek a rokona... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!