Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki az a Michael Jackson?

Ki az a Michael Jackson?

Figyelt kérdés

Nem kell oltani, természetesen tudom ki az és nagyon szeretem, csak arra lennék kíváncsi, hogy ti kinek látjátok?

Mi róla a véleményetek mint eloadóról és mint emberrol?

2009. júl. 28. 22:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%

HHHU

Nagyon tehetséges,egy a legnagyobb pop zenei sztàrok közül.

Én egy nagyon jolelkü embernek gondolom(tam)

És azt hiszem egy magànyos személy volt.

Hozzàfoghato személy még egy nincs,ö volt,és a szerepét àt nem fogja tudni venni senki.

Szivesen megismertem volna,szerintem nagyon vicces is tudott lenni a magànéletében,és talàn nagy célja volt a vilàgot szebbé,jobbà tenni.

Nekem csak egy negativ véleményem van rola:Hogy nem akarta önmagàt elfogadni.

Pedig szerintem fekete emberként is ugyanolyan sikeres lett volna,és talàn nem tävozott volna ilyen koràn

2009. júl. 28. 22:21
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
2009. júl. 28. 22:25
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Michael Jackson előadóművész volt, se több se kevesebb. „Felfedezte” a média, híressé és gazdaggá tette, de elvett tőle valamit, amit sosem kaphatott vissza. Művészetét és személyiségét nehéz elkülöníteni. Ritka betegsége, és karrierjének hanyatlása egyaránt megviselte, mint művészt, mint embert. Kétlem, hogy sok boldogság jutott neki annak ellenére, hogy felnőtt életében már-már görcsösen kereste azt. Sérült személyiség volt, mintahogyan szinte minden gyermeksztár.
2009. júl. 28. 22:28
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Előadoként talám a legnagyobb aki valaha élt!Emberként nem lehet megítélni mert ő teljesen máshogy látta a világot mint mi.Belekerült a sztárcsináló gépezetbe még gyerekként és sok szempontból valószínűleg az is maradt!Mindene megvolt,de nem volt semmije és ez kiakasztotta szerintem!
2009. júl. 29. 15:32
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
előadóművész volt
2009. júl. 29. 22:02
 6/15 A kérdező kommentje:
Amúgy én még mindig annak a kisgyereknek látom Michaelt, aki volt... soha nem fogok senkit úgy szeretni mint ot :)
2009. júl. 30. 04:57
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Michael Jackson a legnagyobb ember a világon volt és lesz is!! Ő a pop királya!
2009. aug. 4. 18:00
 8/15 anonim ***** válasza:
55%
Most, hogy meghalt hirtelen milyen óriási kedvence lett mindenkinek
2009. szept. 5. 00:43
 9/15 anonim ***** válasza:
61%
Hát igazából szerintem is pótolhatatlan volt.Emberileg,művészileg egyaránt. Viszont az szerintem is furcsa hogy halála után hogy megnőtt a rajongótábora.
2009. okt. 22. 21:52
 10/15 Yvett.Jackson ***** válasza:
Minek tetted fel ezt a kérdést?????
2010. júl. 18. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!