Melyik srác tetszik a legjobban a One Direction-ből?
Figyelt kérdés
Louis,Liam,Niall,Harry,Zayn2012. szept. 4. 18:25
21/45 anonim válasza:
Minden tagja csicska...Nagyon gáz, hogy minden 2. tini ezekért rajong. ;)
22/45 A kérdező kommentje:
Hát aztán?! Most mit szidod őket,nem kell am őket irigyelni,mert jó hangjuk van.Tudom hogy irigy vagy rájuk,látni...ne is tagadd!!
2012. szept. 17. 16:31
23/45 anonim válasza:
Na most ha ez nem b***s akkor mi az?!
24/45 anonim válasza:
Szerintem ebben a képben semmi bu-zis nincsen. Már nem azért de most ez kb annyi, hogy súg valamit a fülébe, vagy hülyéskednek szokás szerint.
26/45 anonim válasza:
Ennyire hülyék mégse lehetettek, ha egy kép alapján azt mondjátok valakire, hogy b*zi...-.- Tényleg csak a fülébe súg valamit...Istenem, szánalmasak itt egyesek!
27/45 anonim válasza:
25. válaszoló, most komolyan ez már kicsit gyerekes, hogy ilyen hülyeségekkel akartok olyat bizonygatni, ami egyáltalán nem igaz, vannak utálóik és azok ilyen gyerekesek, hogy a szabadidejüket ilyen képek kreálásával töltik. Nincs ezeknek életük, hogy mással nem tudnak foglalkozni? Mi tudjuk 100%-ig, hogy nem bu.zik, és ezekkel a képekkel úgysem értek el semmit.
28/45 A kérdező kommentje:
tELJESEN IGAZ! éRDEKES TUDOD A NEVÜKET KERESGETSZ OLYAN KÉPET AMIN TUDOD BZONYÍTANI..fÉLTÉKENY VAGY DE NAGYON.lÁÁTNI ÉS LEGYÉL CSAK...JÓL TESZED:DD
2012. szept. 23. 14:46
29/45 anonim válasza:
Miley Cyrus azért vágatta le a haját,mert egy gyerekkórháznak adományozta,a rákosoknak...A fiúk meg egyenként többet érnek mint ti összevéve!Nem értem minek kell szidni,mintha ti jobbak lennétek vagy nem tudom...Azért mert valaki jól néz ki,rajonganak érte,és még énekelni is tud azért már b*zi?Nem tudom hogy a ti gondolkodásmódotok hogy következtet erre,de akkor nagyon okosak vagytok,ha nem is ismeritek őket és véleményt is tudtok róla mondani...
30/45 anonim válasza:
Ez nem Magyarország,ahol már az is b*zis ha 2 fiú megöleli egymást...Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!