Juj! :O Selena Gomez kicsit meghízott a fenekére, nem? :O (kép! )
2012. aug. 28. 18:27
11/21 anonim válasza:
De kit érdekel Selena Gomez hátsófele???????????????????????
12/21 anonim válasza:
Ez egy ezeréves kép+ps... ennyi
13/21 anonim válasza:
Ezen nagyon látszik , hogy ps!
14/21 anonim válasza:
2,3,5 vagyok, az a lényeg, hogy egyetértek azokkal, akik azt mondják Photoshop!!
:D
15/21 A kérdező kommentje:
Biztos az, én nem tudom :/
2012. aug. 28. 23:02
16/21 anonim válasza:
Már mondták am, hogy a kezét figyeld hogy mennyire elvékonyodik a karja! Plusz, most nem nyitottam meg, de asszem a karja fehér bőrű, a feje meg ilyen barnás:D
2,3,5, vhány megint:D
19/21 anonim válasza:
Nem igazi kep..figyeld csak meg milyen vekony a karja.Ha nem akkor keress mostani kepeket rola es nezdd meg hogy nem ilyen kover.
20/21 Timi7 válasza:
Ha kicsit utánna jártál volna, vagy akár olvastál volna róla, Selena hízókúrába kezdett, mert már többen is mondták neki hogy túl vékony, és ezt egy idő után ő is belátta. Viszont, ha jól megnézed ezt a képet, ez a kép fel van photoshhoppalva, látszik, ha már a bal csuklóját megnézed is milyen vékony, hiszen a feneke fel lett photoshoppolva. Hízókúrán van, de ennyire még nem hízott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!