Mit csinálnál Michael Jacksonnal, ha együtt tölhetnél vele egy napot?
Figyelt kérdés
Minden részletre kíváncsi vagyok!2009. júl. 25. 20:15
11/21 anonim válasza:
Megkérném, hogy tanítsa meg a moonwalkot, és meséljen magáról...
12/21 anonim válasza:
Először szereznék neki vmi álruhát h ne lássák meg az újságírók aztán hétköznapi dolgokat csinálnánk mert szerintem az teljesen kimaradt az életéből. Közbe természetesen beszélgetnénk. Bár az én angolommal nem lenne 1szerű:)
14/21 anonim válasza:
Hát nem hiszem hogy szimpi lennék itt bárkinek is ha leirnám a frankót!!!!!! 18as karika!!!! :D
15/21 A kérdező kommentje:
18-as karika? :O Na mondd! :D
2009. okt. 6. 14:26
16/21 anonim válasza:
az alábbi sorok arra vonatkoznak, hogy ha még élne!!
megmutatnám neki, h mennyire tudok moonwalk-olni (ami nem tökéletes), meg ilyenek... 12-es karika
17/21 anonim válasza:
mélyen a szemébe néznék, megölelném. kicsit lejjebb csúsztatnám a kezem, lehúznám a sliccét, kivenném a farkát. :) kicsit húzogatnám, majd bekapnám a makkját, majd végül az egész farkát. ekkor a számba élvezne (elvileg meddő volt), én meg levetkőznék, és csukott szemmel, nyögve élvezném, ahogy több órán át elveszi a szüzességem. :)
18/21 anonim válasza:
Játszanék az orrával és a bokáival.
19/21 anonim válasza:
utolsó: miért, mi van a bokájával??
20/21 anonim válasza:
Az utoló kommentező, azért írta abokáját, mert az mindig kint volt neki.
Na, de én, táncolnék vele, beszélgetnék vele, az egész Neverland Ranch-et körbejárnám, énekelnék vele, megkérném hogy ő énekeljen nekem, aláírást kérénék tőle, egy csomó közös képet csinálnék vele.
Asszem ennyi c(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!