Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Milyen Hayley Williams hangja?

Milyen Hayley Williams hangja?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
erre a kérdésre a válasz 2 szó "nagyon király" vagyis az én szerintem :)
2012. aug. 23. 23:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ez egy átlagos női hang. A világért sem mondanám, hogy rossz, de semmi különlegesség, ami megfogna benne.
2012. aug. 24. 09:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha erre vagy kíváncsi, szerintem mezzo-szoprán. Nagyon nehéz behatárolni, mert Hayey-nek több hangszíne van, amit ki is használ, néha le tud menni elég mélyre, olykor pedig nagyon magasan énekel. De mintha azt olvastam volna, hogy mezzo szoprán.
2012. aug. 26. 20:57
 5/6 Bones 2.0 ***** válasza:

szerintem nagyon szép és egyedi a hangja :)

itt van egy acusticus (nemtom h kell leírni :DD) koncert ami sztem nagyon szép <3 http://www.youtube.com/watch?v=zqgMhRUNrWE&feature=player_de..

2012. aug. 26. 22:56
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem olyan közepes

a mezzo szoprán én vagyok, bár az altot is ki tudom énekelni, nekem 4-5 oktáv a hangterjedelmem ami elég nagynak számít, Tarja Turunen és Jummy 8 at tudottk inénekelni, és hát nagyon szeretem azokat az énekeseket akiknek nagy a tüdő kapacizásuk, jó a ritmusérzékük, tök szépen megfogalmazott sz9veget írnak, főleg magyarban lehet nagyon szépen fogalmazni, és ha még rímel is és értelme is van, mondanivalója...

Más nyelvre ugyanazt a lényeget, tartalmat nagyon nehéz átírni, de van aki erre is képes, csípem akiknek abszolút hallásuk van, és van akinek úgy van magas hangja hogy nem cseszi az ember dobhártyáját tehát nem áriázik és nem nyávog. Aki nagyon tehetséges és nagyon fiatal az Lady Gaga, De Christina Aguileranak is nagyon jó hangja volt már egészen fiatal korában, ők igazi tehetségek

a tatu énekesnőjének Yuliának a hangját is imádom, érte oda vagyok, a jelenségért, a számaikért, a stílusukért, a csaj hangjáért :) nem csak mert kemény és nagy a hangterjedelme, hanem mer oylan szép a hangszíne, olyan Yuliás, na ő feltűnő piros haj nélkül is, és egyéniség, szexi, és sokkal régebben kezdte a zenélést azt hiszem, imádom a dalaikat angolul és oroszul is, jól áll neki a rövid fekete haj is, meg a hosszú is :) a csíbeséró volt a kedvencem

olyan szép cuccokban jár, nem az a papagály meg bohóc kinézet :) és bírom hogy olyan picike, kisebb mint Hayley :) és ő tényleg vonzódik a csajokhoz is, annak elelnére hogy Lena ba nem szerelmes és van két gyereke :) bár az ajakfeltöltést kihagytam volna, de neki olyan szép mellei vannak, és nem szilikon, pedig olyan vékony falatka, imádom :) főleg a mosolyát, a pisze orrát a boci szemeit :)

2013. aug. 16. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!