Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményed? Jól néz ki...

Mi a véleményed? Jól néz ki Jesse McCartney?

Figyelt kérdés

Szerinted jól néz ki Jesse McCartney? Ha igen miért? :D

Ha nem miért nem? :D

Melyik haja tetszett jobban? A "szőkés hosszú" vagy a mostani "barna rövid"? :D

Melyik filmje/sorozata jobb? Summerland(sorozat) vagy Keith(film)?

Melyik zenéjét szereted a legjobban? :D

Nem kell mindeggyik kérdésre válaszolnod, elég ha csak azt írod, hogy tetszik/nem tetszik. :D Csak kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is. De ha van időtök akkor légyszííí\\\' indokoljátok meg választásotokat. :D

2009. júl. 23. 22:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Szerintem egyeltalán nem ciki. :)
2009. júl. 24. 15:49
 12/19 anonim ***** válasza:
én is 21 éves vagyok, és már több éve szeretem őt :) Szerintem a mostani haja jobb, mert ennyi idősen ez jobban illik hozzá, mint a szőke, férfiasabb :) A summerland nem volt egy nagy szám, de ő jól játszott benne, a Keith pedig nagyon jó volt :) PLusz a többi vendégszereplése, azokban is szuper, amikor saját magát alakítja :) Kedvenc számom tőle a because you live, a we can go anywhere, az it's over, de mindet nagyon szeretem :)
2009. júl. 25. 18:35
 13/19 A kérdező kommentje:

Előttem szóló megmondanád hogy hol láttad a summerlandot? :)

Mert tudom, hogy sorozat, de meg szeretném szerezni magyarul, de sehol nem találom. Tudsz segíteni? :)

Amúgy a Keith, nekem is nagyon tetszett... A végén úgy sírtam. :(

2009. júl. 25. 18:48
 14/19 A kérdező kommentje:

Ja és még írtad a vendégszerepléseit.

Mikben szerepelt vendégszínészként? :)

Egyedül csak a Hannah montanában láttam őt :D

2009. júl. 25. 19:01
 15/19 anonim ***** válasza:

A Summerland a viasat 3on ment még régebben, én ott néztem, nemtudom h honnan lehetne letölteni...

másik vendégszereplése a suite life of zack and codyban volt, ez is egy disney channeles sorozat. a youtubeon fent van:

http://www.youtube.com/watch?v=c_pFa0J6W9w

http://www.youtube.com/watch?v=EcLFbY530p4

2009. júl. 26. 08:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Most néztem meg origo keresőn ezt a srácot,mert a neve ismerős volt,csak nem emlékeztem az arcára..Huuuu de helyes xD Én amúgy is a hosszú helyes pofiju pasikért rajongok,nagyon jól néz ki...:D Tök úgy néz ki mint egyik ismerősömxDxDxD
2009. aug. 2. 15:08
 17/19 A kérdező kommentje:
mint az eggyik ismerősöd? kiaz? :O megakarom ismerni... :D:D
2009. aug. 7. 18:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal nyálasabb volt hosszú,szőke hajjal,xal szerintem az előnyére változott a rövid,barna hajával.
2009. szept. 5. 18:22
 19/19 anonim válasza:

Én kb. 3 éve láttam a Keith-t, azt hittem, hogy egy Backstreet Boys tag. Kár, hogy Magyarországon nem elterjedtebb, pedig a saját műfajában nagyon jó és minőségi.

Azt hiszem, az It's over-t hallottam először tőle, rögtön rákerestem a film megnézése után. : ))

Én nem is a kinézetét szerettem meg, jó persze, helyes, de a zenéje jobban tetszik. Kár, hogy nem ismerik el, pedig a saját műfajában minőségi zenét játszik (szerintem). Bezzeg azt a nyálgép Justin Biebert nyomatja a média... Pedig a Youtube-on tűnt fel...

A haja szerintem a korához illik. 17-19 évesen a Beautiful soul albumnál volt az a hosszabb, most meg ez a rövidebb barna haj. Ennek ellenére szerintem jó pasi. Remélem itthon is kapható lesz a parfümje. : ))

2012. máj. 11. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!