Mi a véleményetek a lenti sztárokról?
Nicki Minaj
Justin Bieber
Once direction
Jukebox babiez
Madonna
Lady Gaga
*én a hajam tépem mindegyiktől*
1: Nevét már hallottam, zenéjét még nem
2: Rosszul vagyok tőle
3: Kibírhatatlan b*zik (főleg Zayn)
4: Soha nem hallotam róluk (de ha hasonló a többihez, remélem nem is fogok)
5: Sokan szeretik, de én nem tartozok közéjük
6: Szintén...
1. majom/papagáj
2. egy számot sem hallottam tőle, de nem is érdekel
3. erről nem hallottam
4. erről sem (nem valami bíztató a neve)
5. madonna legendának számít, szerettem régen, de most már szánalmas ezekkel az "elektronikusított" zenéivel
6. majom/papagáj/travi
1. Egy idióta. Régen tök aranyos volt, de aztán telenyomta a pofáját botoxszal, amivel egy életre hazavágta magát. Hangja meg absz. nincs, csak a parókákkal meg a söprűszerű műszempillával tud villogni.
2. Átlagos tinisztár, átlagos zenével. Nem találok benne semmi eredetit, vagy maradandót.
3. Sok kis brit Bieber.
4. Hogy kik?
5. Nem szeretem a zenéjét (leszámítva pár számot), de azért az, hogy még 50 évesen is ekkora név a popszakmában az nem kis teljesítmény.
6. Őt bírom, jó hangja van, a számai se rosszak (kivéve amelyik igen) és még a hülye ruhái is tetszettek, amíg át nem csapott nevetségesen közönségesbe.
1. A Turn Me On-t szeretem, de lenézem a nőt, sztem nem normális
2. Hamarabb jön a világvége mint gondolnánk! Kiírt minket a hangjával! Nem tom h ki rajong érte....
3. a 2. személyről írt véleményemmel megegyező.
4. Nem hallottam róla.
5. Szerintem már rég nyugdíjas otthonban lenne a helye! Mit mutogatja magát??? De am régen egész jó volt.
5. Szeretem a számait, de csak klip nélkül! Van mély mondanivalója, amit nem sokan láthatnak! Nagyon tehetséges, csak nem kéne hozzá az a sok botrány, a videoklipjei pedig hitsértőek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!