Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ez tényleg igaz? Nagyon...

Ez tényleg igaz? Nagyon meglepődtem.

Figyelt kérdés

[link]

vagy ez is csak egy hazugság a sok közül?mit gondoltok?viszont én azt olvastam,h meddő volt.Akkor nem lehet gyereke,viszont tényleg hasonlíít rá:)

2009. júl. 22. 14:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt neki egy eltitkolt gyereke, viszont nem o volt az apa. Meddo volt, ezt mindenki tudja, a nemnormális apja miatt...

Szerintem azért hasonlít rá a képen, mert ki volt festve meg minden.. Jackson átplasztikáztatta az arcát, ha az o gyereke lenne akkor viszont az igazi arcát orokolte volna és nem az "újat".

2009. júl. 22. 14:48
 2/10 A kérdező kommentje:
ohh,köszi:)mostmár csak azt nem értem,h hogyan lehetett az ő gyereke,ha nem ő volt az apa?:D
2009. júl. 22. 14:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ha meddő volt, akkor egyik gyerekének sem ő volt az apja? (pl. amelyiket kilógatta meg a kislány, aki beszélt a megemlékezésen)
2009. júl. 22. 14:56
 4/10 A kérdező kommentje:
én úgy tudom,h a két idősebb gyerekének az apja arnold klein volt,lehet h roszul írtam.a legkisseb,Blanket(paplan:),ő pedig mesterséges megtermékenyítéssel született,Michael spermájából.ja és a két idősebbet debbi rowe hordta ki,a harmadikat meg nem tom:)
2009. júl. 22. 15:04
 5/10 A kérdező kommentje:
ja és az is igaz,hogyha Michael lenne az apja ennek a gyereknek,akkor barna bőrűnek kéne lennie:)szóval lehet,h csak egy hülye pletyka,és ebből akar ez a gyerek hasznot húznii...
2009. júl. 22. 15:06
 6/10 A kérdező kommentje:
bocs,tévedtem:)tényleg van egy saját gyereke,akit 96 óta Neverlandon él.még 24-25 éves korában volt egy egyéjszakás kapcsolata Pia Bhatti-val,és ebből lett Omar.(így hívják a gyereket)most 25 éves.és egyébként nem feltétlenül kellett örökölnie a "négerséget" az apjától,mert lehet,h az anyja fehér vpolt,és ráütött.volt már ilyen a világtörténelemben:)szóval ez az infó már olyan 70%-80% ban biztos:)
2009. júl. 22. 22:10
 7/10 A kérdező kommentje:
és akkor ezek szerint nem volt meddő sem:)
2009. júl. 22. 22:11
 8/10 anonim ***** válasza:
de hát meddő volt, mert... mert óó, nem tudom megindokolni, de az volt, mert a "nemnormális" apja szétverte...
2010. febr. 15. 11:06
 9/10 anonim ***** válasza:

előző vagyok

...sz'al a heréit szétverte, de nem fogok most szexuális felvilágosítást tartani. :S

2010. febr. 15. 11:07
 10/10 anonim ***** válasza:
na, előbb rám jött az 5 perc, de már normális vagyok. sztem nem hasonlít, mert ha az igazi gyereke lenne, akkor ugye hasonlítana a DNS-ük, de ha nem Michael spermájából van, akkor nem is lehet benne hasonló DNS... ?! meg ha tényleg a gyereke lenne, akkor Michael fekete, rendes, "régi" arcához hasonlítana...
2010. jún. 3. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!