Hogy tetszik nektek Miley Cyrus új haja?
Figyelt kérdés
Hogy tetszik nektek?
Olyan vélemény, hogy "nem érdekel" és ehhez hasonlókat légyszi ne írjatok! Köszi!
2012. aug. 14. 17:08
11/19 anonim válasza:
Eddig úgy nézett ki, mint egy luxus k*rva, most már úgy, mint aki az utca sarkon ál :)
12/19 A kérdező kommentje:
Szerintem a hosszabb jobban állt neki, az se volt baj, hogy szőke. Ez kicsit fura, de szerintem csak szokni kell.
2012. aug. 15. 19:08
13/19 anonim válasza:
sztem kb ugy néz ki mint a szőke srác a harry potterből xd
14/19 anonim válasza:
A hosszu barna hajaval sokkal jobban nezett ki , de ez se al neki olyan rosszul.Mar kezd eltunni Miley a sztarok kozul.Semmi uj szamja nincs...s ez a stilus valtas...
15/19 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de decemberben jön az új albuma...
2012. szept. 8. 09:32
16/19 anonim válasza:
Kezdek megbarátkozni az új hajával, de az elején annyira sokkolt, hogy az nem igaz! :O Teljesen máshogy nézett ki hosszú barna hajjal, mint most röviden és szőkén. Meg azért a személyisége is megváltozott, de ő már csak ilyen...:)
Szerintem mindig ilyen volt a stílusa, csak ugye amíg a Hannah Montana-ban szerepelt, nem csináltathatott ilyen hajat. Hogy nézett volna már ki?
17/19 anonim válasza:
Miley - t mindig is egy csini - bini kis divatboszinak ismertem,de most valahogy megutáltam. A régebbi haja mindig önbizalmat és menőséget sugárzott. Most meg egyszerűen utálom. Nem tudom mit szól hozzá a férje!?
18/19 mileycyrus.forever válasza:
nem tetszik, a barna hosszú hajjal sokkal szebb volt
19/19 anonim válasza:
szerintem hosszú hajjal is szép,de ez is nagyon tetszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!